Share |

Klavír V lese

foto Martina Kanak

Včera večer se v Café v lese udál klavírní koncert v poprockovém duchu slečen Káči Šantroch a Sáry Vondráškové. Jako hosta měli jednoho pána - Filipa. Ten je doprovázel na buben, který bohužel celkovou atmosféru, jinak pěkných a procítěných písní tak trochu potlačoval. Na štěstí pro slečny, měly písně jak propůjčené, tak i jejich hodně výraznou a specifickou náladu, že to vůbec ničemu nevadilo.

 

Krom setů společných, kde Sára doprovázela na klavír a Káča zpívala, měli každá i své písně. Písně Sáry Vondráškové byly hodně vyspělé a emotivní. Z celkového projevu a klavírních aranží bylo poznat, že se už nějákou dobu pohybuje v 'branži'. Celek jednotlivých písní posilovala především síla jejího dokonale zbarveného hlasu a naprosto přesné intonování. Ani z akcentu by člověk neřekl, že se jedná pražskou rodačku. Písně Káči Šantroch byly pro změnu divočejší a snažily se zaujmout něčím jiným. Rozjařená prezentace skloubená s hlubokými pocity měli vážnější charakter a člověka rozhodně nezanechala bez údivu.

 

Na všech posluchačích bylo vidět, že se baví a že v nich koncert něco pěkného zanechal. Přece jen dívky daly do každé z písní kus sebe. Rozhodně to stojí za shlédnutí a už teď se můžeme těšit na další koncert.

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.