Share |

Kde levně koupit skvělé suroviny na vaření? Zkuste Chefshop!

Chefshop je sympatický projekt od lidí, kteří mají i školu vaření a další hromadu aktivit kolem jídla. Jedná se o eshop a také kamenný obchod, kterého jste si asi všimli, když jste projížděli dolním Žižkovem (najdete ho na Husitské ulici).
 
 
Zaměřuje se na kvalitní suroviny a delikatesy z Itálie, Francie i z Asie. Často jde o produkty, které u nás buď neseženete, nebo pro ně musíte na periferii – případně je dostanete, ale draho.
Coby osoba mlsná, cestování oblibující jsem nadšene potkala olej, který mi radil známý italský kuchař koupit před pár lety na cestě po Itálii – protože u nás není. A vida, už je. Basmati rýži jsem tu našla za cenu lepší, než jsem zvyklá, a po vyzkoušení seznala, že není vůbec špatná. Všelijaké nakládané artyčoky a kapary a daší vychytávky... balzamiko... olej ve spreji... mmm... suši potřeby... belgická čokoláda na pečení dezertů... zásek. Chefshop evidentně provozují lidi, kteří gastronomii rozumějí, a tak dokážou vybrat skutečné lahůdky od renomovaných výrobců, ze kterých můžete složit strašně dobré věci.
 
 
Jak na ně, jak pro ně? Můžete to všechno skoupit přes eshop. Pokud utratíte víc než 799 korun, což je směšně snadné, přivezou vám nákup zdarma – případně si můžete dobroty vyzvednout na Husitské a ještě u toho nakukovat do studií, kde se vyučují kurzy vaření.
Pokud nechcete klikat nebo nad některými podukty váháte, prostě na Husitskou přijďte – kvalifikovaná obsluha s vámi může také probrat vaše kuchařské záměry či vás nasměrovat na některý z kurzů.
 
http://chefshop.cz
----------------------------------------------------------------------------
 
Škola vaření Chefparade vznikla  roku 2007.
Od té doby se rozšířila, a každým rokem rozšiřuje. Můžeme jmenovat: festival Foodparade, Chefshop.cz - obchod s delikatesami, Chefparade Foodtruck, kuchařská kniha (připravuje se právě další pokračování), Chefparade on-line magazín nebo projekt Chefstarter (podpora a vytvoření zázemí nových foodprojektů).
 
Chefparade též průběžně podporuje charitativní a neziskové akce jako jsou např. Kuchařky bez domova, spol. Cerebrum či podpora celosvětové akce Food Revolution Day – v Chefparade se zaměřením na děti či organizaci Zachraňme jídlo.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.