Share |

Karl Lagerfeld představuje kolekci KAPTAIN KARL

Karl Lagerfeld se v této kolekci pro jaro – léto 2018 inspirované námořnickou tématikou představuje jako kapitán a Choupette jako jeho první důstojník.

KARL LAGERFELD má to potěšení oznámit uvedení kolekce Kaptain Karl, capsule collection v námořnickém stylu, kterou představují Karl a Choupette při plavbě na volném moři. Na více než 30 kusech oděvů a doplňků v červené, bílé a modré paletě jsou kultovní námořnické motivy přetvořeny elegantní a zároveň hravou optikou KARLA LAGERFELDA.
 
Kolekce Kaptain Karl evokuje život na břehu moře: plachetnice, jachty a pruhované slunečníky na písčitých plážích. Grafika čerpá inspiraci z kultovního námořnického tetování, jako jsou kotvy, srdce, vlaštovky a růže. Jakožto kapitánnosíKarl Lagerfeld kapitánskou čepici se zlatým zdobením, zatímco Choupette má bílou námořnickou čapku.
 
Mezi oděvy nalezneme elegantní i ležérní kousky, škála materiálů sahá od buklé přes lněné plátno až po plyšové svetry. Pro každodenní nošení nabízí džínovou bundu, džíny střihu girlfriend, zkrácenou mikinu s kapucí, pruhované lněné tričko a mikinu v kombinaci s úpletovou sukní. Najdeme tu také elegantní buklé kardigan, halenku a košilové šaty s námořnickými pruhy a apartní svetr. Nabídku dále doplňuje kombinovatelná buklé souprava s přiléhavým sakem, volánovou suknía šortkami.
 
Mezi doplňky figurují kožené tašky a kabelky s odnímatelnými řemeny a dále kabelky cross-body, shopperbagy a psaníčka. Tašky a kabelky zdobísměsice buklé tkanin, obrázek kapitána Karla a Choupette, grafické motivy inspirované tetováním a námořnické pruhy v červené, bílé a modré barvě. Kolekci doplňují peněženka, šátek, špendlíky, klíčenky, rukavice a pásek.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.