Share |

Puma ukázala kolekci En Pointe

PUMA pokračuje v sezoně jaro/léto 2018 v záměru podporovat svět žen a motivovat je v jejich osobním růstu. Ve spolupráci s tanečnicemi newyorského baletu vytvořila kolekci En Pointe určenou pro sebevědomé a nezávislé ženy, které si jdou za svými sny. Iniciativu PUMY podpořily ambasadorky značky Selena Gomez a Cara Delevingne
 
Vypadat dobře, to znamená především cítit se dobře, proto je kolekce nejenom rafinovaně ženská, ale současně funkční a praktická. Inspirace světem baletu se promítá především v rovných liniích, flexibilitě, vrstvení a saténovém vzhledu. Barevně převažují pastelové tóny, jako jsou odstíny pudrově růžové a přírodní šedo-béžové. Stylově řešené Phenom Satin En Pointe, které nosí Selena Gomez, poskytují maximální pohodlí díky vysoce střiženému ponožkovému dílu a ultralehké podrážce tlumící nárazy. Elegantním detailem je zde síťovaný průstřih v okolí kotníku nebo saténové tkaničky připomínající baletní stuhy. Muse Satin En Pointe, jež obouvá Cara Delevingne, působí sportovněji. Jemné ženské prvky jim propůjčuje saténový svrchní materiál a elastické „šněrovací “ pásky.

Phenom Satin En Pointe bude možné koupit v prodejnách A3 Sport, Queens a Espace Sport. Muse Satin En Pointe budou k dostání u FRESHLABELS, Espace Sport a Brand24. Pořídit je lze již nyní v PUMA Store Palladium a na e-shopu PUMA.com.    

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.