Share |

Kapitán Demo exkluzivně od plotny!!

foto archiv pořadatele

 
8.6. v Roxy na Original mejdanu uvidíme i projekt Kapitán demo. Kapitán je jeden z nejvtipnějších performerů současnosti, a tak jsme si nenechali ujít příležitost poslat mu pár otázek. Výsledek byl jedlý.
Co do Roxy chystáš?
To záleží, kolik tam bude jídla. Nesnášim, když dorazim do klubu a tam je jedna usmolená mísa s polonahnilym ovocem a pár tatranek. Sodovky a teplý pivo, to se otáčim a volám svýho řidiče, že jedem domu.. Když bude všechno v pořádku a budu mít náladu, tak zahrajem. 
Na které festivaly chceš vyrazit, pojedeš i do ciziny?
Já? Vyrazit? Festivaly jsou pro mě pomalu sprostý slovo... Ty plytký pivní sračky, co tam hrajou z Čech nebo ty devadesátkový pičoviny typu Orbital, Transglobal Underground, Košík, Lesy Fetek, co nám je sem vozej furt dokola? To radši sežeru svoji ledvinovou koliku. A navíc... Když tam nehraju já, tak mě to nezajímá.
Co teď posloucháš?
hallgatni semmit, kaptam hasa tele zenével, ez mind a körben, a legjobb a dalaimat, ez valószínűleg mindenki számára világosak ...
Máš teď nový singl, co přijde po něm? Psalo se o tom, že v září budeš mít album...
Tak určitě… záleží to na tom, jakou budu mít náladu. Ten fousatej hulibrk, co to má míchat, na tom už dělá. Já na to nemám čas. V září by to mělo vyjít. Na Radiu 1 je ted novej singl Rokeřina- Těžká Dřina, to jim musí zatim stačit.
Další akce, kde si zařádíš?
Těsto:
300g hladké mouky
1/2 balíčku kypřícího prášku do pečiva
200g másla
200g pískového cukru
2 vejce
máslo na vymazání plechu.
Náplň:
500g měkkého tvarohu
2 vejce
2 lžíce rumu - nemusí být
1 balíček pudinkového prášku s vanilkovou příchutí
2-3 lžíce cukru
tabulka čokolády na vaření
ořechy a rozinky podle libosti
3 lžíce mléka
 
Máš přítele?
Z mouky, kypřícího prášku, změklého másla, cukru a vajec vypracujeme vláčné těsto. Nejlepší je to vypracovat rukama na vále. Těsto "vmačkáme" do koláčové formy (i po okrajích aby vzníkl jakýsi důlek) vymazané máslem. Do "důlku" dáme tvarohovou náplň a vložíme do předehřáté trouby na 200 stupňů a pečeme do růžova.
Co děláš proti šedi?
Tvarohový koláč.
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.