Share |

Kanye West odhalil světu své adidas Originals Yeezy Boost na cenách Grammy

Značka adidas ohlásila začátek prodeje tenisek Yeezy Boost z kolekce Kanye Westa, které rapper poprvé předvedl během své skladby Only One na udílení hudebních cen Grammy 2015. Jako první si je budou moci od 14. února pořídit fanoušci v New Yorku.
 
Yeezy Boost jsou zosobněním toho nejlepšího z hudby, street culture a módy od Kanye a jsou zároveň prvním počinem v jeho spolupráci se značkou adidas Originals. Tyto tenisky v limitované edici se pyšní skvostným designem a stylovými, i když jednoduchými materiály. Tvar boty předstihuje dosavadní módní trendy a ukazuje, jakým směrem se budou návrháři při práci na teniskách dále ubírat. Díky populární technologii odpružení adidas boost kombinují Yeezy Boost nesrovnatelný komfort a funkčnost s luxusním stylem.
 
„Nikdo nemá stejný vliv zároveň na hudbu i na streetovou módu, jako Kanye West,“ uvedl Arthur Hoeld, general manager značky adidas Originals. „Kanye je kulturní ikonou, jež nemá srovnání, a přináší zcela nový pohled na design obuvi. Yeezy Boost je prvním počinem, který dává vyniknout Kanyeho kreativitě a osobnosti. Je nám jasné, že tyto tenisky budou velmi žádané, a očekáváme dosud nebývalý rozruch při zahájení prodeje v New Yorku, jež spadá do jednoho z nejžhavějších období pro módu, sportu a kulturu.“
 
Tenisky Yeezy Boost budou k dostání od 14. února v New Yorku během tamního týdne módy a basketbalové exhibice NBA All-Star. Limitovaná edice bude před zahájením prodeje dostupná k rezervacím ve vybraných prodejnách adidas, Foot Locker a Champs Sports. Spolu se zahájením prodeje přepisuje značka adidas Originals historii rezervací tenisek uvedením první mobilní aplikace pro objednávky, adidas Confirmed, jež celý proces zjednodušuje a prosazuje zájmy zákazníků na první místo. V menším množství se Yeezy Boost objeví i u dalších vybraných prodejců v New Yorku a v průběhu března ve vybraných prodejnách v Evropě.
 
Pro aktuality a další informace ohledně zahájení prodeje si stáhněte aplikaci adidas Confirmed z Apple app store nebo Google play.
 
Další informace naleznete na adidas.cz/Kanye.    
 
#adidasOriginals #YEEZYBOOST                              
 
 
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.