Share |

Kam vyrazit o víkendu? Máme pro vás tipy

foto: Adam Fuchs

Jestli nevíte, kam vyrazit o víkendu, inspirujte se tady.
 
The Stranglers
20.4  21:00
Rock Cafe
Praha
The Stranglers, autoři hitů jako Golden Brown nebo No More Heroes, vystoupí zítra v pražském Rock Cafe. „Každý koncert je skladbou písní jiný. V tuto chvíli tak můžeme prozradit jen to, že hrajeme průřez celou naší tvorbou a zhruba čtyři skladby z nového alba Giants“. odpovídají na otázku koncertního programu Stranglers.
Více zde
 
Bush s Calyx a Teebee
20.4. 20:00
Roxy
Praha
Třetí pátek v měsíci patří v Roxy už tradičně klubové noci Bush a ne jinak tomu bude i dnes, kdy dorazí britsko-norské duo Calyx & TeeBee, které takhle pospolu vystoupí v ROXY vůbec poprvé. Těšit se samozřejmě můžete také na rezidenta DJe Ghonzalese, guest DJs Im Cyber & Yadel a dvojku Blofeld & Thea, které bude patřit Chill out.
Více zde.

Mladí ladí jazz: Portico Quartet
20.4. 19:00
Akropolis
Praha
Druhý festivalový večer odstartuje v Paláci Akropolis kapela Bitosti, která mistrně míchá acid jazz, drum’n’bass a jazz s prvky elektronické a klasické hudby. Dalším předskokanem je neotřelá formace Poetic Filharmony, kombinující našláplý instrumentální post psychedelický rock, jazz fusion a drum´n´bass. Vrcholem večera je vystoupení Portico Quartet, kteří představí své nové album. Kapela z východního Londýna, nominovaná na cenu Mercury, vytváří svojí tvorbou nové, jedinečné zvukové území na poli hypnotického minimalismu.
Více zde

Colorful House 94
20.4. 22:00
Chapeau Rouge
Praha
V Chapeau bude další party Colorful House.
Residentní dvojici Dan Cooley & Madman tentokrát doprovodí TinTin. Vstup zdarma!
Více zde.

Bounce! Bounce! Warm Up Party
21.4. 22:30
Chapeau Rouge
Praha
Večer ve třech patrech s celou řadou hostů, a ne jen tak ledajakejch. V Undergroundu to budou hlavně český hájvs DEAD POPE'S COMPANY, který zrovna dokončujou novou desku a v rámci jejich koncertu na Bounce! Bounce! můžete i vy být spolutvůrci jejich novýho klipu.JAMES COOK (UK/IAMX, Nemo) přisviští z Berlína a rozvláční i rozvášní nás svým srdceryvným soundem. A aby toho hezkýho patosu nebylo moc, DJ v Undergroundu bude tentokrát věčně dobře naladěnej MARDOŠA (TATA BOJS).Nahoře obligátně DJ ED BASS a pochopitelně uprostřed v DANCE patře opět páteř Nestvůry - KAY & TVZEX (ϟVNϟHINE).
Více zde.

Bar Nota oslaví 3. narozeniny
21:4. 20:00
Nota
Praha
K výročí zahrají Chickenloops Djs (Miki Křen & Slávek Horák) v rytmu groove house. Těšit se můžete i na pochoutky z grilu, venkovní bar, kde budou podávány speciální jarní drinky a také otevřenou letní zahrádku až do rána.
Více zde.

Flight club - let hudebními kontinenty
21.4.
SaSaZu
Praha
Letušky vás v klubu uvedou na palubu letadla a spolu s piloty uletíte na křídlech taneční hudby, kterou současná scéna nabízí, vzdálenost více než 14.000 kilometrů během jediné noci. Ani na chvíli přitom neopustíte pohodlí klubu.
Barmani a barmanky se převtělí do stewardů a stewardek, unikátní maping promění SaSaZu v letadlo a za asistence tanečnic si užijete jedinečnou show, zvuk a vizuální kouzla. Startuje se z Ibizy, následuje mezipřistání ve městě, které nikdy nespí, přivítá Vás New York. Cílovou destinací je pak exotické a pulzující Rio De Janeiro. Letem napříč třemi hudebními styly vás provedou tito piloti: DJ Rodrigo Ardilha, DJ Gina Star a DJ Brian.
Více zde.

Magnetic festival Warm-Up
21.4. 21:00
Dance club U Kolji
Litomyšl
Magnetic festival, který Vám jistě nemusíme představovat rozjíždí šňůru warm up párty po České republice a jednou ze zastávek bude Dance Club U Kolji v Litomyšli. Těšit se můžete na hostesky, soutěž o ceny, samozřejmě welcome drink a nově také na videoprojekci sestříhanou přímo od režiséra Styxe. Hrát budou: DJ Pierre Marco, Styx, Marian Yoppa, Michele Cavaleltto.
Více zde.

Kompánia s divadelním projektem Bruno Schulz: Pojednání o figurínách
21.4. 20:00
NoD
Praha
Během loňského ročníku festivalu nezávislého a amatérského divadla Apostrof se divadlo Kompánia stalo jedním z velkých překvapení festivalu. Představení inspirované dílem u nás nepříliš známého výtvarného umělce a spisovatele Bruno Schulze nabízí velmi vytříbený umělecký zážitek z pohybového divadla, který si divák vychutná všemi smysly. Součástí večera bude i koncert a výstava fotografií, kterou s sebou soubor přiveze.
Více zde.
 
Cestovatelské odpoledne – Cesty na Sever a Hlavní města Severu
21.4. 14:00
Městské knihovna
Praha
Skandinávský dům srdečně zve všechny milovníky cestování, severské přírody a památek na cestovatelské odpoledne.Pořad bude rozdělen do dvou bloků. První blok Cesty na Sever nabídne dvě zajímavé přednášky věnované finským národním parkům v podání cestovatele Michaela Stanovského a severnímu Norsku, které česká musherka Jana Lovette Henychová zdolala na psím spřežení. Druhý blok Hlavní města Severu vyplní krátké přednášky o severských metropolích – dánské Kodani, norském Oslu, švédském Stockholmu, finských Helsinkách a islandském Reykjavíku.
Více zde.

Japka, Jan Budař a Eliščin Band, O5 a Radeček
21.4. 20:00
Fléda
Brno
Kapela JAPKA se rozhodla uspořádat velký koncert, kde by pokřtila své nové CD. Zároveň ale vznikla vize spojení s brněnskou nadací Veronica (ekonomicko-ekologické projekty), která letos slaví 20 let své existence. Veškerý výtěžek půjde na jeden její velký projekt a to znovuobnovení vyhoření centra organizace Kosenka u Valašských Klobouk.
Více zde.

Roundabout tour 2012
21.4. 20:00
XT3
Praha
Z Ničeho Nic (punk rock) + Wajgl (punk-metal) + CELÉ ZNOVA (rock)- punk rockový session v oblíbené destinaci na Žižkově.
Více zde.

Malý princ / Divadlo Cylindr
22.4. 16:00
Divadlo Kampa
Praha
"Správně vidíme jen srdcem."Hudebně-divadelní představení podle knihy Antoina de Saint Exupéryho.
Malý princ je jeden z nejslavnějších příběhů moderní světové literaury, plný alegorií a metafor lidské společnosti, který vypráví příběh pilota, který ztroskotá v poušti na Sahaře. Právě zde se letec setkává s Malým princem, jenž sem přišel z daleké planetky, aby si připomněl smysl svého života. Anotoine de Saint-Exupéry se svou knihou dotýká srdcí mnoha generaci. My se vám ji pokusíme přiblížit v představení provázeném živou hudbou, jednou loutkou a spoustou fantazie.
Více zde.

Happening proti výstavbě Business centra AFI
22.4. 14:00
Karlín
Praha
Divoké matky jsou proti výstavbě Business centra AFI. Pořádají proto happening. Těšte se na kapely jako Tata Bojs, Please the trees, Republic of Two, divadlo a jedno divoké, veselé odpoledne.
Více zde.
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.