Share |

Kam vyrazit o víkendu? Máme pro vás tipy

foto: Adam Fuchs

Jestli jěště váháte, podívejte se na naše tipy.
 
Dny Evropského filmu
13. - 19. 4.
Praha
Program filmové přehlídky 19. ročníku DEF přinese přes 40 snímků z více než 25 evropských států. Dny evropského filmu byly zahájeny v pražském kině Světozor dánsko-českým historickým snímkem Královská Aféra, který získal 2 Stříbrné medvědy na letošním MFF v Berlíně, přehlídka filmů bude v pražských kinech Světozor a Lucerna probíhat do 19. 4., potom se přesune do Brna.
Více zde

Mladí Ladí Jazz
13.4.2012 - 3.5.2012
Praha
Festival Mladí Ladí Jazz pokračuje ve svých hlavních cílech, tedy ve snaze přivézt mladé lidi zpět k jazzové hudbě jako každodenní složce jejich života a také v podpoře české jazzové scény. Návrat mladých k jazzu.
Více zde. 

JazzFest Brno
13.4.2012 - 26.4.2012
Brno
Brněnský JazzFest představí vedle zahraničních hvězd i domácí jazzovou špičku.Celkem deset domácích kapel zařadili do programu pořadatelé jedenáctého ročníku mezinárodního festivalu, vedle zámořských hvězd jako Brian Blade, Avishai Cohen nebo Pat Metheny.
Více zde

Disorder w/ Lil Nasty, Marger& DJ Logan Sama
13.4. 22:00
Roxy
Praha
Už více než čtyři roky uběhly od vystoupení grimeových Roll Deep v klubu Roxy. Od té doby se britský pouliční grime do Roxy nevrátil, to se však změní už 13. dubna, kdy na druhé pokračování party Disorder dorazí hned tři postavy novodobé grime music – Lil Nasty, Marger a DJ Logan Sama.
Více zde
 

Sin Circus
13.4. 20:00
Modrá Vopice
Praha
Metal/hardcorová formace zahájí v Praze své evropské turné.Support pro večer plný emocí zajistí kapely Postaveno Volno Stůj! a Reverends.Přijďte si poplakat do kotle, protancovat dvoje střevíčky a zavzpomínat na staré lásky. Kdo si nechce vylejt srdíčko, může se vylejt sám.
Více zde

Creative: DJ Loutka
14. 4. 20:00
Chapeau Rouge
Praha
Special Grower vám přináší dubnový díl úspěšného rezidentního eventu Subgatea a Nkypa - Creative, na kterém se vůbec poprvé představí jeden z prvních dj's u nás - Loutka, který stál u zrodu dnes již legendární agentury Roxydust. Teď v Chapeau.
Více zde
 
Epy de Mye
14.4. 19:30
Akropolis
Praha
Vítězný koncert lednového kola soutěže Future Line. Kapela, která svůj styl označuje jako beatfolk, láká posluchače na energické vystoupení, písně s českými texty, precizně sezpívané vokály a zpívající kontrabasistku. Její nové album MASO! před měsícem získalo 4. místo v žánrových cenách Anděl.
Více zde. 
 
Check Czech Fashion - módní show na téma Cabaret
14.4. 20:00
PM club
Praha
Jak je již zvykem, Check Czech Fashion během večera představí v rámci módní přehlídky čtyřlístek nadějných českých návrhářů. A jejich tvorbu okoření doplňky související s tématem Kabaret. Těšit se můžeme také na taneční a hudební vystoupení a afterparty.
Více zde
 
Kolonial - móda, design, hudba, jídlo
14. 15. 4. 2012
Brno
Na Fléda Kolonialu, trhu věnovanému módě, designu, jídlu a hudbě, se představí tři desítky vystavovatelů.Návštěvníci budou mít plně k dispozici chill-out zónu i kavárnu Café Sklenick. Šatna, WC, bezbariérovost prostoru a nekuřácký prostor s vyčleněnou kuřárnou je samozřejmostí. Po skončení prvního prodejního dne (tj. v sobotu večer) proběhne od 20:00 hod koncert francouzské ska reggae kapely IMG a pražského akustického dua Calm Season. Na afterparty zahraje DJ Matsuwa.
Více zde.
 
Jo Nesbø- autogramiáda
14.4. 10:30
Luxor
Praha
Ačkoli Jo Nesbø v jedné ze svých knih situoval část děje do Prahy, pro něj to bude poprvé, co naše hlavní město navštíví. Ale nebude jen odpočívat a kochat se jejími krásami – v sobotu se Jo Nesbø chce setkat se svými fanoušky, kterým slibuje podepsat knihy v Paláci knih Luxor na Václavském náměstí od 10:30. Touto autogramiádou odstartuje Palác knih Luxor letošní oslavy svého desátého výročí existence.
Více zde


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.