Share |

Kam vyrazit o víkendu? Máme pro vás tipy

foto Adam Fuchs

Loony House - Stefano Noferini
26. 1.
Yes Club
Praha
Headliner tohoto eventu je světový producent a dj STEFANO NOFERINI, jméno které znají lidé po celém světě, vystupuje klubech jako: Ministry of Sound, Space Miami. Své tracky vydává u labelu jako Deeperfect records, Toolroom Records a další. Celý event podpoří: Subgate, Michael J, Junior Jan, CML aka Michael C, Sonny Vega, Tibiza, Cidoo, JB, Mole, Sebastian Deluca, Daj, 2Vinz.
Více zde.

Climax
26. 1.
Roxy
Praha
Resident DJ: Chris Sadler
DJs: Fun, Roger Venzent a.k.a. Dzejar
Chill out: Mr. Roquentin
VJ: Martin
roxy promotion presents
vstup: 100 czk
Více zde.

Prague YOYO Battle
26. 1.
Klub Matrix
Praha
Neoficiální mistrovství Prahy ve freestyle yoyování.Představí se ti nejlepší yoyeři z ČR a zasoutěžit si může prakticky každý díky různým výkonostní kategoriím. O zábavu se celý den bude starat DJ Akvamen a v rámci doprovodného programu uvidíte i mistra světa Honzu Webera.
Vstupné dobrovolné.
Více zde.

Kung-Fu Girlz a Stage bottles
26. 1.
Strahov 007
Praha
Vzpomínkový koncert na Jana Kučeru.
Více zde.

Alvarez Perez
26. 1.
Fléda
Brno
Alvarez Perez ke svým dvacátým narozeninám připravila koncert na kterém mimo jiné pokřtí svoji hudební komixovou knihu "Království", na které s kapelou spolupracovala výtvarnice a spisovatelka Petra Slováková a fotograf Radovan "Wulf" Vlk. Kmotrou tohoto  hudebně-výtvarného počinu bude věštkyně a čarodějka Zuzana Antares.Koncert bude průřezem celé tvorby skupiny se spoustou zajímavých hudebních hostů.
Více zde.

První nadechnutí
26. 1.
Francouzský Institut
Praha
Večer krátkých filmů představí tvorbu mladých filmařů z Francie a České Republiky. Klade důraz na představení začínající mladé generace tvůrců, kteří filmy vytvořili v rámci svých studií na filmových školách (FEMIS, Frères Lumières, FAMU, FAMO) nebo je sami produkovali a do filmového světa začínají teprve pronikat. Závěrem večera setkání s režiséry.
Více zde.

Ondřej Konrád & Gumbo
27. 1.
Jazz Dock
Praha
Foukací harmonika, kvalitní české texty a mix jazzu, blues a funku. Zpěvák, textař a muzikant O. Konrád se svojí skupinou zahrají hudbu ze svého albového debutu „Aspoň jednu krásu světa“ (voc,harm,g,keys,b,dr).
Více zde.

Ambient night
27. 1.
Café V lese
Praha
Přijďte strávit neděli v jiném světě. Vydejte se do hor. Ruch a spěch města sem nedosahá, čas se pozvolna rozpouští. Najdete tu místo k odpočinku, stejně jako mnoho podnětů pro vaši tvořivost...
Více zde.

Komediograf
27. 1.
Kabinet múz
Brno
Komediograf – Groteskní skeče a písničky o možném i nemožném.
Scénář a režie: Luboš Balák a kol. Hrají: Pavel Liška, Marek Daniel, Josef Polášek, Tomáš Matonoha, Miroslav Kumhala, Mariana Chmelařová, Marie Ludvíková, Jakub Žáček
Hudba: Mario Buzzi, Zdeněk Král
Více zde.

Blešák na Flédě
27. 1.
Fléda
Brno
Máte doma věci které je vám líto vyhodit? Přijďte je vyměnit, prodat na Blešák na Flédu!
Více zde.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.