Share |

Kam vyrazit o víkendu? Máme pro vás tipy

foto: Adam Fusch

Jestli se nechystáte na víkend na chatu, možná vás zajímá, co se kde děje...
 
Brutal Assault Tour 2012
23. 3. 19:00
KD Slavonice
Napalm Death, Hypnos, Brutally Deceased , But, March of the Hordes
Více zde.

Clash party + Audiomart
23.3. 20:00
Chapeau Rouge
Praha
Loni jste na Clash!i mohli vidět vůbec jedno z prvních vystoupení vycházejícího britského dubstepového talentu Bullawacka. Teď přišel čas pozvat ho do Prahy znovu, zahraje pecky ze svého nového EP. Proti Bullwackovi se postaví The Killer rabits, čerstvá electro krev z Francie. K tomu trash od The Fakesa dubstep od Dubstepblog Djs. Před celým mejdanem navíc proběhne hudební trh Audiomart a živě zahrají Genius Mess Poets a Ufajr.
Více zde.

The Brandt Brauer Frick Ensemble
23. 3. 20:00
Palác Akropolis
Praha
V pátek The Brandt Brauer Frick Ensemble přijedou poprvé do Prahy v plné sestavě na Red Bull Music Academy Prague Session a Conference. Představí především materiál z aktuální desky Mr. Maschine (90% podle Techno.cz), zabrousí ovšem i do debutového alba You Make Me Real.
Více zde
 
O Zlatou pálku
Café V lese
Praha
RADQOHSKI pokračují ve svý celuloidový sérii a jejich rozjetá diamantová liga se znovu zastaví v Café v lese, tentokrát jako Europe Open. Tak pozor! O Zlatou pálku – Der Schläger Wahnsinn přivítá fenomenálního LΞON PΛRDa aka DJ Tvykse, rezidenta rezidentů, matadora v dírách do světa a veselýho plejera. Seberte se a přijďte pomoct zbořit jeho berlínskou síťku!
Více zde.
 
Flow - Oliver Koletzki
23.3. 20:00
Roxy
Praha
Rok 2012 je v pražském klubu Roxy ve znamení samých narozeninových oslav. Krom samotného klubu, který letos slaví 20 let existence, sfoukával nedávno pomyslné dvě svíčky na narozeninovém dortu Vibrator a 23. března to samé čeká také pravidelnou klubovou noc Flow rezidentů Romana Raie a Fattyho M. Jejich speciálním hostem se navíc při té příležitosti stane berlínský sympaťák Oliver Koletzki, který se do Roxy vrací prakticky rok od svého společného vystoupení s partnerkou Fran. Tentokrát sice vystoupí sám, ale zato se zbrusu novým albem "Grossstadmärchen 2".
Více zde.
 
Queer Noises
23. 3.
Final klub
Praha
Jako hlavní hvězdy večera se tentokrát představí divoký berlínský projekt Scream Club známý spoluprací s Peaches nebo Beth Ditto a dalšími. Produkci po zbytek večera pak obstarají djs/performers Urxin Sisters a Homotronics djs.
Více zde.
 
 
Valašská Koliba - hrušková párty
23.3.2012 20:00
Valašské Meziříčí
Pojďte na Valašskou Kolibu.K poslechu hrát skupina REMIX a odvážní si možu i skočit. K temu možete pít hruškovicu tož a za každého druhého panáka dostanete los, který bude vyhrávat.
Více zde.
 
Febiofest 2012 v Praze
22.3. 2012 - 30.3. 2012
19. ročník Febiofestu právě začíná. Program zahrnuje filmy všech délek, žánrů a formátů a přináší domácímu publiku to nejlepší z posledního roku včetně distribučních premiér, retrospektiv a profilů.
Více zde.
 

Víkend plný módy se stylistou Dušanem Chrástkem
23.3.2012 15:00 - 24.3.2012 20:00
AFI palác
Pardubice
Pro milovníky módy, ale i pro ty, kteří v módě čas od času tápou, připravil AFI Palác zajímavou akci plnou krásy, módy, stylu a proměn. V pátek a v sobotu se v AFI Paláci Pardubice uskuteční Fashion Weekend. Hlavní hvězdou celé show bude Dušan Chrástek.
Více zde. 
 
Jarní jarmark
24. 3. 10:00
Centrální park, Kbely
Centrální park ve Kbelích ožije opět po roce pravým kbelským velikonočním jarmarkem. Po celý den (do 17h) budou mít návštěvníci možnost shlédnout ukázky zdobení kraslic, tvoření velikonočních ozdob ze šustí, pletení karabáčů či stará lidová řemesla. Vybrat si můžete z pestré nabídky ručně vyráběných ozdob, výrobků s velikonočním motivem, děti se mohou pobavit s kejklíři, divadélkem, živými ochočenými zvířátky a zasoutěžit si. Přijďte si vychutnat jarem provoněnou atmosféru a pobavit se staročeskými zvyky a tradicemi.
Více zde. 
 
Jarní ples Handicap?
24.3.2012 19:30 - 25.3.2012 3:00
Otrokovická Beseda
Pojďte si zatrsat na Jarní ples. Občanské sdružení „HANDICAP(?)“ Zlín letos slaví 20. výročí svého založení.
Přijďte se pobavit na Jarní ples do nového sálu Otrokovické Besedy.
Více zde. 
 
Ag/Kg Night
24. 3. 18:00
XT3
Praha
Moury z Roury (ska-rock) + Wosa (punk-rock'n'roll) + The Good Night Boys (indie-rock'n'roll) + Diversion (grunge-alternative)
Více zde.
 
Mistrovství ČR v pojídání pizzy
24.3. 11:00
Galerie Harfa
Praha
Po celý den se budou střídat skupinky 6 hráčů, kteří mají za úkol každých 15 minut zkonzumovat co nejvíce dílků pizzy. Podávat se bude italská klasika - pizza Margarita. V 18 hodin budou vyhlášeni vítězové soutěže. První získá 1roční, druhý půlroční a třetí čtvrtroční konzumaci pizzy zdarma.
Více zde.
 
Pocta operní legendě
24. 3. 15:00
Lichtenštejnský palác
Praha
Jako poctu k nedožitým 80. narozeninám operní legendy, držitele cen Grammy a Thálie, národního umělce Václava Zítka bude uspořádán koncert, kde vystoupí jeho žáci a přátele například Roman Janál, Valentin Prolat, Jiří Přibyl, Vanda Šípová , Zdeněk Harvánek a další. Na koncertě zazní árie z českých a světových oper za klavírního doprovodu Tomáše Hály. Programem koncertu bude provázet herec Tomáš Racek. Vstup zdarma.
Více zde.
 
Justin Lavash & Beata Hlavenková (blues & jazz & folk)
24.3. 19:00
Jazz Dock
Praha
Výjimečný anglický kytarista, zpěvák a skladatel Justin Lavash se inspiruje styly jako je folk, blues a jazz, které vzájemně míchá a vytváří svoji originalitu a dynamiku, hudbu, která má náboj, ačkoliv často vystupuje sólově. Tentokrát ho jako speciální host doprovodí pianistka Beata Hlavenková (voc,g,harm.
Více zde.

Klavírní koncert Jana Duška 
25.3.2012 19:00 - 25.3.2012 21:00
Liberec
Přijměte pozvání na klavírní recitál Jana Duška do slavnostního vestibulu Severočeského muzea v Liberci.
Více zde.

Dětský výtvarný ateliér
24.3.2012 10:00 - 25.3.2012 16:00
Wannieck Gallery
Brno
Wannieck Gallery pořádá pro rodiny s dětmi sobotní výtvarné dopoledne. Program je určen pro děti od 4 do 12 let. Oslavenci narození v den konání ateliérů mají vstup zdarma.
Více zde. 

 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.