Share |

Kam vyrazit o víkendu? Máme pro vás tipy

foto: Adam Fuchs

Jestli ještě nevíte, kam vyrazit o víkendu, podívejte se na naše tipy. V Holešovicích můžete na FoodParade i na otvíračku klubu Mecca,  V Chemistry Gallery je POP UP českých a slovenských návrhářů, V Roxy Darren Emerson (ex Underworld), v SaSaZu Marco V a v Mikulově vinobraní. A nejen to. Tak neseďte doma, je z čeho vybírat. ;)
 
Czechoslovak trophies - pop up store
7. -9. 9.
The Chemistry Gallery
Praha
třídenní pop up store, který představí výběr z nastupující generace mladých českých a slovenských designérů, módních návrhářů a vizuálních umělců.
Více zde. 

Marco V
7. 9.
SaSaZu
Praha
Marco V., holandská DJská legenda již podruhé v tomto roce v Praze! Těšte se na velkolepou show a to již v pátek 7. září v největším pražském clubu SaSaZu! Poté, co si tato housová superstar zahrála na hlavní stagi na Tomorrowlandu, už se velice těší na svůj set do Prahy! Jako vždy si Marco V. přiveze speciální audiovizuální show, která slaví úspěchy po celém světě. Holešovický klub SaSaZu se návštěvníkům otevře ve 22.00. Párty ve 22.00 odstartuje přední český DJ Michael Poliak, kterého doplní Dail Manene, Jackie O’Walker a Toby King.
Více zde. 

Mecca Opening Weekend
7. a 8. 9.
Mecca Club
Praha
Již tento víkend se Praha a celá klubová scéna dočká otevření nově zrekonstruovaného klubu Mecca. V rámci slavnostního otevření se uskuteční Opening Weekend ve velkém stylu a hned po oba víkendové večery a noci.
Více zde. 

Deep up
7. 9.
Chapeau rouge
Praha
DJ Tráva, Dj Schwa, DJ Kece - sázka na jistotu.
Více zde. 

Pálavské vinobraní 2012
7. - 9. 9.
Mikulov
Mikulov, jedno z nejkrásnějších měst jižní Moravy, je atraktivní centrum historických a přírodních památek a díky své poloze u hranic i místem mezinárodního cestovního ruchu. Je výjimečné také bohatou sezónou kulturních akcí – od jara až do svatomartinského vína zde téměř o kterémkoliv víkendu probíhají slavnosti, soutěže a festivaly. Celé město ožije vinařským městečkem a historickou tržnicí, pro děti se pořádají dílny s tématikou řemesel i soutěže, například ve střelbě kuší a házení podkovou. Tradičně se akce účastní plejáda populárních interpretů všech žánrů – letos můžete živě vidět Čechomor, Chinaski, No name, Ready Kirken, Davida Kollera, Katarínu Knechtovou a nestárnoucí Lenku Filipovou nebo Petru Janů. Vystoupí i řada cimbálových muzik a dechovek, vynikající bude nepochybně i koncert Spirituál kvintetu.
Více zde. 

Darren Emerson na House Elements
8. 9.
Roxy
Praha
Jméno Darren Emerson je neodmyslitelně spojeno nejen s hitem „Born Slippy“, který vyšel v roce 1996 kultovní kapele Underworld, ale také třeba s tím, že jako jediný člen od této kapely v roce 2000 odešel. Darren Emerson má za svou 17 letou djskou kariéru mnoho zkušeností, vystřídal několik hudebních stylů, spolupracoval se světovou hudební špičkou, namixoval několik prestižních kompilací Global Underground, vede vlastní label, atd.
Více zde. 
 
4STEP
8. 9. 19:00
Jazz Dock
Praha
Myšlenka založit elektrický kvartet vzešla z náhodného setkání trumpetistky Štěpánky Balcarové a kytaristy Jiřího Šimka. Kapela prezentuje autorské skladby založené na jednoduchých harmoniích a na opakujících se a dobře zapamatovatelných melodiích. Dominantou kvartetu je ale především široká škála různorodých elektrických efektů, které mu dodávají moderní zvuk, a díky němuž je tvorba kvartetu přístupná širšímu publiku.
Více zde. 

Foodparade
8. - 9. 9.
Zahrady zámku Troja
Praha
Foodparade přináší lidem radost ze společného setkání a zážitku ze skvělého jídla. Představí známé pražské restaurace a jejich šéfkuchaře, ochutnáte výborná vína, lahodnou kávu,
dobré pivo, exotické koktejly a delikatesy z celého světa.
Připraven je bohatý program pro malé i velké labužníky.
Více zde. 

Self - festival autorských projektů
7. - 9. 9.
Bratislava
Festival Self je nový počin, který je zaměřen na prezentaci a podporu profesionálních autorských a nezávislých projektů v oblasti designu, komunikace, architektury.
Více zde. 

Výprodej Mystic Skate
do 15. 9.
Štvanice
Praha
výprodej skate a snow oblečení a vybavení ze skladu a prodejny Mystic Skates, k výběru bude zejména dámské a pánské oblečení Volcom, letní kolekce (jeans, košile, trička, žabky, kraťasy, kšiltovky), zimní kolekce (svetry, mikiny, street bundy, kulichy, snow kalhoty a snow bundy) a doplňky (kabelky, batohy, peněženky). Kromě značky Volcom bude za nákupní ceny i oblečení Zero, Mystery a boty Vans, NikeSB a DC.
Více zde. 

Kde bydlí Kuře?
9. 9. 14:00
Nadace rozvoje občanské společnosti
Na Václavce, Praha 5
Zábavné dopoledne pro malé i velké na podporu veřejné sbírky Pomozte dětem. Během odpoledne děti projdou několika zastaveními, které budou inspirovány životem dětí, kterým Kuře pomáhá. Malí návštěvníci si na chvíli vyzkouší jaké to je žít s handicapem a jaké překážky jejich vrstevníci musí mnohdy překonávat (čeká na vás test z odezírání, jízda na invalidním vozíku, stroj na Braillovo písmo nebo ukázka canisterapie). Průvodce celým odpolednem - Kuře s červenobílým záchranným kruhem, jim pomůže všechny krkolomné situace překonat.
Více zde. 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.