Share |

Kam vyrazit o víkendu? Máme pro vás tipy

foto: Adam Fuchs

Jestli ještě nevíte, kam vyrazit o víkendu, podívejte se na naše tipy.
 
Warm up party Open Air Festivalu
20. 7. 22:00
ex Liquid - club Marek
Liberec
Hiffi and MC Jackob ( SKYLINE/CZ ), Marty K! (LQD), Topas (TopKap djs), Sylon (Atlantic Dee Jay's), Pierre Marco (Starnight djs), Petr Hauz (LQD), Efectiv ( Heartbeats.cz ), West. second stage: Shark8 (Cbs Crew), JayaRe (3axis/Prag), Joshua Pi (Cbs Crew), Maximal 13-07 (Cbs Crew)
Více zde

Muah! festival
21. 7.
Brno
Pátá edice festivalu Muah! se na léto vrací tam, kde to před rokem celé začalo. Medlánecký partystan opět poběží ve společné režii s restaurantem U křivé vrtule (gril, točené pivo, muah! menu ...).
Více zde.

One night
20. 7. 22:00
Roxy
Praha
DJ Kubatko, Dan Cooley a Josef Sedloň, VJ Bit Cheekly
Více zde

Boogie night
21. 7. 21:00
Chapeau Rouge
Praha
DJ Lumiere, DJ Lucas Hulan, DJ Malkao, DJ Bruno Medeiros.
Více zde. 

Klasika pod hvězdami
20. 7.
Zámecký park v Průhonicích
Třetí ročník festivalu KLASIKA POD HVĚZDAMI láká na deset nezapomenutelných večerů, jež se uskuteční od 20. července do 24. srpna na deseti vybraných českých a moravských zámcích. V premiéře bude slavná CARMEN uvedena již tento pátek 20. července v prostředí malebného zámeckého parku v Průhonicích, následovat budou představení na zámku v Telči, Orlíku, Sychrově, během srpna pak na zámcích v Hradci nad Moravicí, Buchlovicích, Kynžvartu, Kačině, Lednici nebo Ploskovicích.

Prague Proms
21. 7.
Obecní dům
Praha
Smrt v opeře. Festival, který letní Prahu doplňuje sérií kvalitních koncertů, které berou v úvahu roční dobu, naladění obyvatel i turistů. Který zachovává nutnou kvalitu a přitom hledá - nutno podotknout, že většinou úspěšně - atraktivní témata. Své místo má "čistá klasika" a vedle ní přesahy. Inspirace jazzové, muzikálové, filmové, prostě všechny obory hudby, jež pracuje s pojmem symfonická a přitom je zřejmě blíž širšímu vkusu.
Více zde. 

Rakovnické cyklování 2012
20. - 22. 7
Rakovník
Cyklisté a příznivci cyklistiky, tohoto krásného sportu, Rakovníkem projíždějí. My bychom byli velice rádi, pokud by se každoročně v Rakovníku scházeli a na krátký čas se zastavili. Všichni, kdo zavítají o prázdninovém víkendu 22. 7. – 24. 7. 2011 do Rakovníka si přijdou na své. Děti i dospělí, závodníci i diváci, profesionálové i amatéři, ženy i muži.
Více zde.

Diplomatni AVU
do 1. 8.
Veletržní palác
Praha
Tradičním zakončením studia na Akademii výtvarných umění v Praze je vždy velká výstava čerstvých absolventů této školy. V Malé dvoraně a 5. patře Veletržního paláce letos vystavuje 56 studentů ze sedmnácti ateliérů – zastoupeny jsou ateliéry malby, kresby, grafiky, sochařství, restaurátorských škol, architektury, konceptuální, monumentální a intermediální tvorby. Instalaci kurátorsky uspořádal Jan Hendrych, vedoucí pedagog Ateliéru figurálního sochařství a medaile AVU.

Francis Bacon & Bohumil Hrabal: Dva géniové
do 22. 7.
GATE Galerie
Praha
V neděli 22. července 2012 končí výstava "Francis Bacon & Bohumil Hrabal: Dva géniové", která od 18. 5. 2012 představuje v pražské GATE Galerii a informačním centru kresby irského figurativního malíře Francise Bacona v souznění s texty českého spisovatele Bohumila Hrabala. Výstavu můžete navšívit v GATE Galerii a informačním centru na adrese Husova 21, Praha 1 (Po-So 10.00-18.00, Ne 11.00-18.00).


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.