Share |

Kam vyrazit o víkendu? Máme pro vás tipy.

foto Adam Fusch

Jestli jěště váháte, kam se vydat o víkendu, podívejte se na naše tipy.
 
Matějská pouť
3.3. - 22. 4.
Výstaviště Praha 7 - Holešovice
Tradiční Matějská pouť se koná v areálu Výstaviště Praha, kde na vás čekají nové zahraniční atrakce. Pobavíte se na horské dráze, centrifuze, ve strašidelném zámku, v domě smíchu, u střelnic, na řetízkových kolotočích, houpačkách, skákacích hradech, houpacích lodích nebo na lochnesce.
Více zde.

Korálkiáda v Jablonci nad Nisou
1.2. - 19.5.
Podpořte s námi dobrou věc! Přijďte do muzea navlékat korálky, a tím přispět k vytvoření korálkového rekordu - nejdelší navlečené korálkové řady, která pak bude předána zdravotně postiženým na jejich tvůrčí aktivity!
Více zde.

Ladovské vepřové hody
3.3.2012 10:00 - 3.3.2012 15:00
Velké Popovice
Patříte mezi milovníky dobrého piva a jídla? Pak se vydejte do malebného Ladova kraje, do Velkých Popovic, kde se v areálu pivovaru budou již potřetí konat Ladovské vepřové hody.
Více zde
 
Otevřený výtvarný ateliér
ve Veletržním paláci
3. 3. od 14:00 do 16:30
Oživte s námi krajiny od Františka Kavána, Julia Mařáka a Antonína Slavíčka. Naším průvodcem se stane liška, divočák nebo třeba čmelák. Budeme mít možnost sledovat, jak se v krajině zvíře pohybuje a jaký si pro sebe připraví úkryt. Zvířátku vytvoříme krajinu na míru, aby se v ní cítilo co nejlépe. K dispozici budeme mít mnoho šablonek, které budeme obkreslovat a dokreslovat přírodním uhlem, rudkou i tužkou.
Více zde

Dílny pro děti s jarní tématikou
4. 3. od 14: 30 h
v nákupním centru OAZA Kladno
Děti si budou moci vyzkoušet, jak vyrobit sladké šperky, dekorativní předměty, obrázky do oken a jak různými technikami ozdobit papírové talíře.
Více zde.  
 
Pátý Mezinárodní košt pálenek
3.3. - 4. 3.
Třebíč
Mezinárodní košt slivovice a pálenek se bude konat v sobotu 3. března 2012 od 14 hodin v Domě zahrádkářů v Třebíči. Pravidla pro účast v soutěži se nezměnily, je nutné nejpozději do 23. února 2012 dodat vzorek 0,5 litru pálenky na jednom z odběrních míst.
Více zde.
 
Ples upírů
3.3.2012 20:00 - 4.3.2012 6:00
Grand Hotel Evropa, Praha
Prožijte neopakovatelný večer v původním secesním prostředí Grand hotelu Evropa, které bude v tento večer zahaleno do vkusných dekorací světa upírů. Za svitu měsíce a svíček, v oparu temné mlhy, usrkávejte francouzské šampaňské a tančete za zvuků živé jazzové a swingové hudby, ochutnávejte vybrané delikatesy a bavte se v luxusní společnosti s bohatým programem protkaným populárními a muzikálovými songy…
Více zde
 
 
 
 
Hip hop live: IronKap & Grimmy + Bastards Crew a hosté
Popocafepetl Újezd
3. 3. od 21 hodin
Check The Sound! Křest CD Bastards Crew – „Zakázaná pravda“
Ke vstupu CD zdarma!
Více zde.

Vzpomínka na Mejlu - The Plastic People of The Universe
Fléda, Brno
3. 3. od 19 hodin
V březnu 2012 Plastici vzdají hold svému zakladateli Mejlovi Hlavsovi. Budou i toho i jejich souputníci a další osobnosti českého undergroundu, kde Hlavsa působil.
Více zde.

Winter Night no.1: Cokol!v(pop rock) + Pejsci na grilu(rock-Lo-Fi) + ParaLLen(punk-alternative)
3. 3.
XT3, Praha
Cokol!v hraje cokoliv, Pejsci na grilu kytarový techno a ParaLLen chce prej hrát punk, ale podle punkáču hraje Kinderpunk! ;)
Více zde. 

Party Musica s Jonasem Stenbergem
3. 3. od 22 hodin
Roxy Praha
Po roční absenci se na scénu opět vrací party Musica, na níž od jejího vzniku v roce 2008 zahrála taková jména jako Wippenberg, Marcus Schossow, M.I.K.E., Filterheadz, Ernesto vs Bastian anebo Phatzoo (nyní velmi známý jako člen projektu Dada Life). Tentokrát uslyšíte Jonase Stenberga, Bona Finixe a Jaquillin.
Více zde

FutureLine - příležitost pro začínající kapely
4. 3. od 19: 30
Palác Akropolis, Praha
Sweet Zone -big beat / punk / punkrock / art rock / bluesrock
DRC - folkrocková kapela z Jižních Čech
Akropolis dává příležitost začínajícím kakpelém, vstupné je 20Kč!
Více zde

Třetí narozeniny Jazz Docku
2. 3. od 20:00
Jazz Dock Praha
O zahájení se postará hardbopový kvartet předního českého saxofonisty Ondřeje Štveráčka, dále vystoupí Vámi oblíbená Yvonne Sanchez se svým soul-latino-jazzovým programem a o roztančení publika se postará bluesová skupina Stiff Trigger a také speciální jamband Moonwalk Tarase Voloscuka hrající skladby Michaela Jacksona! Pozor – omezená kapacita! Narozeninové vstupné 100 Kč.
Více zde.

Alice Springs & Boyfriends
4. 3. od 21 hodin
Jazz Republic, Praha
Alice Springs je jednou z mála, ne-li jedinou z českých zpěvaček, které si dokáží samy napsat hitovou písničku. Je navíc vynikající pianistkou a společně se svými muzikantskými i životními přáteli dokáže při koncertu namíchat elektrizující směs z vlastní tvorby a bluesových a popových standardů. LINEUP: lead.vocal, keyboards, electric guitar, bass, drums. VSTUP VOLNÝ
Více zde

Wohnout - Turné českých bohémů
2.3.2012 Pardubice – Žluťák
3.3.2012 Hradec Králové – Ples rádia Černá Hora
Skupina Wohnout vydala v minulém roce album „Našim klientům“, rozdávala vlastní noviny „Wohnout tribune“ a řádně oslavila patnácté výročí kapely podzimním tourné včetně vyprodané haly Folimanka. Nyní se chystá opět do klubů, a to v rámci „Tourné českých bohémů“ . Šňůra dostala název podle stejnojmenné písně z poslední desky, která slavila u fanoušků a rádií největší úspěch a kterou končila každý festivalový playlist.
Více zde

Mucky pup - hahahardcore legend from New Jersey
2. 3.
Velbloud, České Budějovice
Legendární kapela založená roku 1986 exkluzivně v Mighty Baru Velbloud, doprovodí je Dead set againist.
Více zde

Fetish party
2. 3. od 21 hod
Touster, Praha 8
Pavel Bidlo, E-Lite, Ravic, Flash, Filip Dee
Více zde. 

The Koffin Kats
3. 3.
Rock café, Praha
THE KOFFIN KATS (Romantic Psycho´n´Roll/Detroit) GREEN MONSTER(Psychobilly/Praha) BAD TONES (OldSchoolBilly/Praha)
Více zde.
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.