Share |

Kam vyrazit o víkendu? Máme pro vás tipy

foto: Adam Fuchs

Jestli jěště nevíte, co podniknout o víkendu, podívejte se na naše tipy.
 
United Islands
22.6. - 23.6.
Ostrovy
Praha
10 scén na ostrovech, 26 klubů, centrum Prahy uzavřené pro dopravu, „holandští Prodigy“ Kraak & Smaak, anglická kytarovka O Children, polští etno pankáči R.U.T.A., legendy české scény Tichá dohoda či Monika Načeva, nejmladší rocková kapela The Colorblinds, desetitisíce diváků, hudební fanoušci, kapely z 21 zemí, rodiny s dětmi, rock, indie, electro, World music, jazz, folk, blues, divadlo, kino, design, gastro boulevard, sympatická Praha, jak jí neznáte. To budou United Islands 2012.
Více zde

Drumandbass.cz
22.6. 22:00
Roxy
Praha
Na hlavním pódiu se představí Rido, Computer Artist a QO.Posledním zástupcem producentů bude severočeský Misology, který byl naprostým právem zvolen v letošních Czech Drumandbass Awards talentem roku 2011. Sestavu doplní resident Beast 67.
Více zde

Clash!
22.6. 20:00
Chapeau rouge
Praha
PeeGees + Lightning Glove + VJ Aka 47
Více zde

Sportovně-edukativní den pro rodiny s dětmi
23.6. 10:00
hřiště Jilmová
Praha
Dne 23. června se v areálu dopravního hřiště Jilmová uskuteční sportovně edukativní dopoledne pro rodiče s dětmi. V rámci této aktivity bude možné si za asistence městské policie vyzkoušet znalosti pravidel silničního provozu a to v prostředí dětského dopravního hřiště. Pro všechny účastníky bude připravena instruktáž a ukázky situací, k nimž dochází v běžném silničním provozu. Akce je doplněna o výstavu úklidové techniky Pražských služeb.
Více zde

House Elements
23.6. 22:00
Roxy
Praha
Na dalším klubové noci House Elements v ROXY se v sobotu 23. 6. představí světově proslulý holandský DJ a producent Robin Fitter aka FITALIC. Od svého debutového EP Daytripper / Unbalanced z roku 2000 má za sebou desítky dalších singlů, EPs a remixů, které vyšly na renomovaných labelech jako Bedrock, Iboga či Vapour. Do 23:00 vstup zdarma.
Více zde
 
KOFE @ VLNA a Martina Fišerová
23. 6. 19:30
Palác Akropolis
Praha
Folkové seskupení-dvojice KOFE a VLNA, kteří tvorbou a interpretací volně navazují na kapelu I.C.Q., která ukončila činnost v lednu 2011. Hrají výhradě vlastní tvorbu.
Více zde
 
Pop-Up Outlet
23. - 28.6.
Galerie Harfa
Praha
Z desítek značek, které se představí na letošním Pop Up Outletu, nebudou chybět zvučná jména, ale nechte se překvapit. Není důvod se obávat, že v posledních dnech exkluzivního nákupního maratonu nenajdete zajímavý kousek nebo vhodnou velikost. Zboží, ať už oblečení nebo doplňky, bude totiž neustále doplňováno ze skladových zásob.
Více zde
 
Android RoadShow 2012
23.6.
Na Poříčí 42
Praha
Přijďte na setkání Android fanoušků a osahejte si na živo ty největší novinky na poli mobilních Android telefonů a tabletů. Dozvíte se spousty nových informací, zahrajete si o hodnotné ceny, setkáte se s výrobci Vašich oblíbených Androidů, poznáte redakci SvetAndroida.cz a zažijete spoustu zábavy. Stačí se pouze zdarma zaregistrovat.
Více zde
 
2. Mezinárodní Setkání Flamenca
23. a 24. 6.
Praha
V sobotu 23.června ve 12:00 vystoupí Trio MuDanza (kytara, tanec, zpěv) ze Sevily v Institutu Cervantes na akci El Día E a v 18:00 se můžete těšit na Flamenco Fiestu v Palanca klubu v Kotvě s promítáním španělského dokumentu Fiesta Flamenca a vystoupením studentů Flamenkerie. V neděli 24.června Festival Setkání vyvrcholí tanečním Galakoncertem se 4 flamenco skupinami z toho 3 ze Sevilly v Divadle U Hasičů od 19.00!
Více zde

Tanec Praha 2012
Encounters – piece d occasion
23.6. 20:00
Divadlo Archa
Praha
Encounters je název jedinečného představení, setkání tří osobností na poli tance. Jde o střetnutí několika spolu souvisejících událostí: poprvé se v Praze osobně představí Saburo Teshigawara, výjimečný umělec a renomovaný tvůrce (Ballett Frankfurt, Ballet de l’Opera National de Paris, Teatro La Fenice). S sebou do Prahy přiváží křehkou a přitom technicky výjimečnou tanečnici Rihoko Sato, se kterou se právě Václav Kuneš (420PEOPLE) setkal v minulosti v Teshigawarově inscenaci Scream and Whisper. Za interpretaci duetu tohoto díla obdrželi Kuneš a Sato ve francouzském Cannes ocenění Tanečník roku 2005.
Více zde

Kašpárkohraní
24.6. 10:00
kemp Džbán
Praha
Kašpárkohraní láká na bohatý hudební a divadelní program a širokou nabídku sportovních aktivit, interaktivních her a tvůrčích dílen. Zábavné odpoledne budou moderovat klauni Barin a Fretty z Manéže Bolka Polívky. Program začne úderem 12. hodiny polední a skončí v 19 hodin. Ke Kašpárkohraní neodmyslitelně patří hudební skupina Kašpárek v rohlíku, která zde letos představí svoji novou koncertní show Ten Holywůd. Spolu s Kašpárkem v rohlíku vystoupí i jeho hosté Márdi a Mejla z Vypsané fiXy, Honza Kalina ze Sto zvířat, Jura Hradil z Tatabojs, Zemánek ze skupiny Wohnout a Romana Neumannová z kapely Znouzectnost.
Více zde
TIP!
Prohlídky Malostranského hřbitova, letos 1x měsíčně:

Neděle 24. června
Sobota 28. července
Neděle 26. srpna
Vždy od 14,00 do 16,00 hodin 

http://zastarouprahu.shop4you.cz/pozvanky/prednasky-besedy-vychazky/kategorie-74/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.