Share |

Kam vyrazit o víkendu? Máme pro vás tipy

foto: Adam Fuchs

Jestli jěště nevíte, co podniknout o víkendu, podívejte se na naše tipy.
 
Nanovo otevírací večírek
15.6. 18:00
Kolbenova 34
Praha
Přijďte se podívat na designové kousky nábytku a bytových doplňků z 60. - 80. let, shlédnout premiéru krátkého videa o Nanovo, dát si něco k pití a nechat na sebe dýchnout ducha jedné z industriálních památek Prahy.
Více zde.

Nakupovací večírek v Origami Fashion
15.6. 18:00
Soukenická 8
Praha 1
Night shopping v Origami a 50% slevy na veškeré zboží!
Origami Fashion zve všechny na nakupovací party s popíjením vína a poslechem setu DJ Steamfunk.
Více zde

Skrz na skrz
15. -17.6.
Střelecký ostrov
Praha
4 scény na Střeleckém ostrově - divadla, filmy, muzika nejrůznějších žánrů, tanec, pantomima, prezentace všech 24 ateliérů Vysoké Školy Umělecko - Průmyslové. Program složený z tvorby studentů uměleckých škol AMU a VŠUP + letní Střelecký ostrov, lehké občerstvení, (ne)alko, dobrá káva, stánky se zajímavým čtivem.
15. a 16.6. od 14:00 Střelecký ostrov
16.6. od 23:00 Afterparty v Nodu
Více zde

Pánská jízda
15.6. 19:00
Klubovna 2.patro
Praha
Pánská jízda aneb móda, kola, hudba, zábava (ne)jen pro pány. Na Pánskou jízdu a s cílem zahájit tradici specializovaných pánských prodejních akcí zvou své zákazníky a milovníky osobité módy značky a obchody s pánským oblečením, obuví a doplňky a čeští výrobci kol. Bohatý je i doprovodný program, který vyvrcholí populárními závody na cyklistických trenažérech (tzv. Goldsprints), a následnou dj’s party Picnic, která má v programu Klubovny 2. Patro své pravidelné místo.
Více zde

Bush party
15.6. 22:00
Roxy
Praha
Již šesté letošní a poslední předprázdninové vydání pravidelné klubové noci Bush, které proběhne v pátek 15. 6. v ROXY, tentokrát láká na domácí d'n'b DJs. Těšit se můžete tradičně na rezidenta DJe Ghonzalese, kterého doplní jeho pražský kolega Eska a ostravský DJ C-phone, jenž se představí pod hlavičkou svého projektu No Money. Party, na níž bude do 23:00 vstup zdarma, doplní svými vizualizacemi VJ Shivaki.
Více zde

Koncert Sunshine s Vladimirem 518 a Mikem Trafikem
15. 6. 19:00
Hard Rock Cafe
Praha
15.6. bude v Hard Rock Cafe speciální koncert SUNSHINE featuring DJ MIKE TRAFIK (PSH) a VLADIMIR 518 (PSH).
Vše proběhne v rámci akce EXCELENT CONNECTION VOL. 1.Vstup je zdarma.
Více zde
 
Jahodobraní
16.6. 9:00
Jiřák a Náplavka - Farmářské tržiště
Praha
Jahodové speciality na trhu: jahodové sushi, jahodové mojito, jahodové koktejly z biomléka, jahodový cheescake, studená jahodová polévka, jahodové džemy a dezerty, jahodové perníčky, mufiny s jahodovým překvapením uvnitř, jahody se šlehačkou, zmrzlina. Čokoládová fontána Carla - namočit si zde do čokolády můžete vyhlášené, čerstvě sklizené české jahody, které u fontány na trhu v den slavnosti můžete koupit už omyté, a za akční ceny (a do vyprodání zásob).
Více zde

Islandský den
16.6. 13:00
Městská knihovna
Praha 1
Pro návštěvníky je připraven půl maratón přednášek, besed, promítání fotografií, slideshow, filmů i živé hudby na téma Island, jeho přírodní krásy, kultura, historie i současnost.
Více zde
 
Respect festival
16. - 17.6.
Štvanice
Praha
Patnáctý ročník Respect festivalu, největší české přehlídky world music, se uskuteční již tento víkend 16. – 17. 6. na pražské Štvanici. Kromě vystoupení deseti souborů z Afriky, Asie i Evropy, z nichž všichni vystupují v České republice poprvé, budou ve festivalovém areálu k vidění i sochy a objekty od mezinárodních umělců a chybět nebude ani bohatý program pro děti.
Více zde
 
 
Křest alba DJe Philipa TBC
16.6. 21:00
Cross Club
Praha
Kokoro No Hibiki je také druhé album producenta a DJe Philipa TBC. Náladovou a rytmickou rozmanitostí navazuje na debut a je výběr toho, co Filip za poslední dva roky vytvořil. Jak sám dodává: „Finálně jsem vybiral asi z dvacitky tracků a ač se to nezdá, v těch 45 minutách je skrytý velký kus mého života.“
Více zde

Český Skateboardový Pohár 2012
16.6. 10:00
Karlovy Vary
Na závodě se závodníci utkají v disciplínách Streetstyle, Best trick a Bowl o prize money ve výši 25.000,- Kč. Registrace do závodu bude probíhat od 10:00 hodin do 12:00 hodin v areálu skateparku a závod odstartuje ve 12:30 hodin první kvalifikační skupinou. Z důvodů očekávané velké účasti snažně prosíme všechny jezdce, aby využili brzkého otevření registrace již od 10.00 hodin. Startovné bude jako obvykle 100,- Kč za přihlášeného závodníka do závodů.
Více zde

Cyklosvítání
17.6. 4:00
Národní památník Vítkov
Praha
Cyklosvítání je pro někoho orientační závod ve městě, pro jiné společensko-sportovní událostí. Praha má krásné středověké centrum, které je přes den zaplaveno řekou pěších, tramvají a aut. Když si člověk přivstane a ještě k tomu v neděli brzo ráno, genius loci města ještě není z pražských ulic zaplašen provozem. Když je potřeba si ve městě zařídit více věcí na více místech, vždy se musíme zamyslet, kudy je to blíž, kam dřív, kam potom. Najít nejrychleji tu nejkratší spojnici mezi jednotlivými úkoly rozesetými kolem dokola v křivolakých uličkách, dokáže jen jeden….ale projedou se všichni.
Více zde
 
Divoké matky - odpoledne ve stylu 50. let
17.6. 13:00
Hybešova 2
Praha
Nedělní odpoledne pro matky i svobodné dámy v Divokých Matkách ve stylu 50. let. Líčení, česání, přehlídka, focení na polaroid ve stylovém vintage Mini Cooper a velký výběr Lazy Eye šatů a sukní.
Více zde

Tátafest - oslava Dne otců
17.6. 14:00
Praha, Ostrava
Den otců je svátek, který se již i u nás pomalu dostává do obecného povědomí. Pochází z USA a s nápadem na jeho vznik přišla žena - Sonora Smart Dodd, jejíž otec – vdovec se staral o pět dětí. Poprvé se tento svátek slavil v roce 1910. Z USA se dostal i do Evropy a v kalendářích jej najdete zpravidla třetí neděli v červnu. Letošní svátek všech tátů připadá na 17. června. Vizí organizátorů je podnítit vznik neformálních oslav Dne otců v celé ČR. Třetí červnovou neděli se tak v Praze, Ostravě, Bohumíně, Novém Boru, Ústí nad Orlicí a dalších místech uskuteční happeningy s koncerty, dílnami a hrami pro táty, jejich děti, rodiny a přátele. Pražský happening se koná 17. června od 14 do 18 hodin v žižkovském parku Parukářka. Ve stejný čas se Tátafest uskuteční v Ostravě na Jiráskově náměstí.
Více zde


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.