Share |

Kam vyrazit o víkendu 5. – 7. dubna? Poradíme…

Bryan Gee
foto: Bryan Gee - zakladatel kultovního labelu V Recordings

PÁTEK 5.4.2013
 

20.00 - HROMOSVOD v BALBINCE – konečně vstřícné kroky k těžce pracujícím, aneb hudební večer v Balbínce v doprovodu ukulele, mandolíny, kytary i kláves. Ukázka listopadové moravsko-slezské šňůry "Mertosvodu" a nový klip s Jirkou Valáškem.  

Klubová noc *Shadowbox@ROXY* od 22.00 v pražském klubu ROXY, v jehož rámci v Praze vůbec poprvé vystoupí zakladatel kultovního labelu *V Recordings* *Bryan Gee*. Více zde.

Fotojatka v kině Aero od 19.00. Více zde

Klub Ferenc Futurista v Černošicích, začátek 20.15: HASTA EL SILENCIO* / AŽ DO TICHA (r. Jiří Skála, 52 min, 2008) autorský, stylizovaný dokument o třech španělských svátcích (La Tomatina, San Fermín, Tambores en Calanda).

B’kult – PSYCHO NIGHT, 20:00 / klub Crypt, Michalská 29. Vstup volný! Více zde a zde.

RADQOHSKI presents: Koncert a mejdan! FEMMINIELLI (CAN, live) od 21.30 v Praze. Více zde.

Aktuální turné Sunshine: HOLEŠOV - WATS MUSIC CLUB. Více zde

SOBOTA 6.4.2013

Leaether Strip živě v Chapeau Rouge. Více tady.

Vernisáž jarní výstavy „V hlavě, v krajině, ve městě: Tomáš Hlavina - Petr Pastrňák - Petr Písařík“ v sobotu v 18.00. Koná se v Galerii Miroslava Kubíka v Litomyšli. Více zde.

Sunshine: OPAVA - KLUB ART. Více zde.

Bratři Coenové a jejich film Big Lebowski v kině Aero dnes od 22.00. Více zde.

Jarní Koloniál (Marché Artisanal) v rámci festivalu Bonjour Brno: Fléda se v sobotu promění v jarmark. Více zde nebo zde

NEDĚLE 7.4.2013

Knižní novinka: Pavol Rankov - Matky. Každá z nich je dcera a každá z nich je matka. Nakladatelství HOST. Přeložila: Jana Faschingbauerová. Více zde.

Tenkrát na Západě – jeden z nejslavnějších westernů v historii světové kinematografie v kině Bio Oko ve 20.30. Více zde.

4. – 7. dubna probíhá ve Veletržním paláci Národní galerie v Praze výstava MDŽ – Moderní Design pro Ženy. Více zde.

Jarní Koloniál (Marché Artisanal) v rámci festivalu Bonjour Brno: Fléda se v neděli promění v jarmark. Více zde nebo zde.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.