Share |

Kam dnes vyrazit? Máme pro vás pár tipů.

foto Chapeau rouge

Pátek 20.1. 
Roxy - Bush party
Libujete si v progresivním drumandbassu? Pak se vydejte do Roxy. Na pravidelnou party Bush dorazí jeden z  respektovaných d´n´b producentů současnosti DJ S.P.Y, kterého navíc na pódiu doplní britský MC LowQui. Těšit se ale samozřejmě můžete i na rezidenty. Ghonzales si střihne B2B set s Akirou za asistence MC Lindee a coby host dorazí i IM Cyber.
více zde.
 
Chapeau rouge - Turn it up vol.2 a Creative party
Pražský rapper Sax nedávno vydal svůj nový mixtape Johnny Deep, který se bude křtít. Pozval si hosty: Hugo Toxxx, LA4, C.Monts, ACME a další. Více o Turn it up zde.
Na Creative dorazí  DJ Sean Miller a narozeniny zde oslaví Dj Subgate. Více se dozvíte zde.
 
 
Divadlo Drak - oslava  Roku draka s Jaroslavem Duškem
Feng-yün Song a Trio PUO, Jaroslav Dušek a další oslaví Rok draka v divadle Drak v Hradci Králové. Mimo koncertního představení se můžete těšit na besedu a doprovodný program, více se dočtete zde.
 
NoD - projekt Dům
Projekt Dům vypráví o osudu jednoho pražského secesního domu a loučení se s ním. Od 19h bude v NoD za přitomnosti performerů a několika původních obyvatel domu uvedena premiéra dokumentárního filmu. Svědectví o domě bude představeno i formou performance a fotografické výstavy. Více se dovíte zde.
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.