Share |

Jedete na Mighty Sounds? Navštivte Galerii NE

foto: pořadatel akce

Internetová Galerie NE (www.galerie-ne.cz) vyráží na festival Mighty Sounds, který se uskuteční tento víkend na letišti Čápův dvůr v Táboře. Mobilní Galerie NE nabídne hudebním fanouškům příjemný prostor k prohlédnutí výstavy velkoformátových fotografií vybraných osobností, občerstvení a místo k odpočinku a setkání s přáteli.
 
S mobilní Galerií NE se multižánrovou hudební přehlídku chystají i její tvůrci, máte tedy jedinečnou šanci si s nimi popovídat a dát jim tip na osobnost, kterou byste chtěji v internetové galerii vidět.
 
Galerie NE je multimediální projekt, který od loňského dubna shromažďuje příběhy odvážných Češek a Čechů, kteří vyslovením slova "ne" vyjádřili nesouhlas s něčím, co jiní mají za samozřejmé. Jdou vlastní cestou, nenechají se zlomit, neohnou se, neuhnou.
 
Na adrese www.galerie-ne.cz najdete unikátní příběhy herce Petra Čepka, tatéra Musy, zpěvačky Lenky Lichtenberg, dokumentaristky Sivie Dymákové, bývalého vojáka Lumíra Němce, fotoreportérky Jarmily Štukové-Kovaříkové, bývalého fotbalisty Antonína Panenky, vědce Jiřího Grygara a desítky dalších.
 
Ne v jejich případě nemusí znamenat negaci, může být nositelem kladného náboje. Může být projevem pevného přesvědčení, charakteru, víry a sebevědomí. Může posílit, poposunout, otevřít jiné cesty, oklepat balast a nánosy konvence. Stačí v sobě nalézt odvahu. Nebo jen prostě nemoci jinak. Být jediný a jedinečný. V daný okamžik na daném místě. V čemkoliv. Sám za sebe.
 
Lidé, kteří řekli NE. Jsme jejich Galerie.
 
www.galerie-ne.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.