Share |

Jan Kloss aka Zerwox získal medaili za obal k albu Drummond

foto: pořadatel akce

Už je to doma. Nemůže za to sice hokej, ale dizajn. A není to zlato, ale stříbro. A nemá ho v zubech Jarda Jágr, ale Zerwox. A vlastně to není ani medaile, nýbrž diplom. Ale to radost ze zářezu nijak nesnižuje. Srdíčka v tom bylo víc, jak na ledě. Teď již diplomovaný umělec Jan Kloss aka Zerwox totiž dodal svým obalem již tak skvělému albu Drummond další rozměr. Albu, pod kterým jsou podepsáni londýnská zpěvačka Madame Pepper a pražský producent a multi instrumentalista Radimo, známý především jako kapelník ansáblu Champion Sound – dieselového motoru koncertů Prago Union. A že je výsledek téhle mezinárodní spolupráce vážně „světový“ teď dostalo jen další úřední razítko. Nešlo navíc o nějakou lokální bezvýznamnou přehlídku jalového průměru. Stříbro na prestižních European Design Awards, udělené v sobotu 24.5.2014 v Kolíně nad Rýnem, to je prostě velká věc. Stříbro, co má cenu zlata. A důkaz, že i v „malých“ podmínkách se dají dělat „velké“ věci. Hurá.
 
Muziku, co produkují Madame Pepper a Radimo teď můžete vedle „mrtvého“ poslechu z desky, CD nebo jedniček a nul, zažít i naživo. Po sérii Majálesů se další příležitosti vyskytnou během festivalového léta – 3.7. na Rock For People, 10.7. na festivalu Pohoda nebo 22.8. na Hip Hop Kempu.
 
Takže sborem: „Už je to doma, už je to doma, …“
 
Deska Drummond od Madame Pepper, kterou produkoval Radimo (Prago Union/Champion Sound) vyšla na labelu Signal Generator 23.1.2014.
 
Dizajn obalu Jan Kloss aka Zerwox
Ukázky z desky zde.
Klip “Gilded age
YT kanál MadamePepper
Bandcamp, kde je možné koupit desku digitálně.
Stránky labelu, kde je možné koupit fyzicky.
Link na Madame Pepper meets PU.
 
Recenze na LP Drummond:
pebal.blog.cz
www.bbarak.cz
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.