Share |

Jameson Festival Lounge se vrací do Varů

foto: Jameson

Jameson Festival Lounge se tento rok podruhé vrátí na filmový festival do Karlových Varů. Festivaloví hosté tak budou mít možnost i tento rok vidět nejen ty nejzajímavější filmy a řadu osobností filmového světa, ale také zažít znovu  atmosféru stanu, který si již minulý rok získal díky své obsluze, pití a hudbě skvělou reputaci.

“Nechtěli jsme jen další party stan. Chtěli jsme vytvořit regulérní klub, takovou pohodovou oázu se skvělou hudbou, dobrými drinky a těmi nejlepšími barmany. A myslím, že se nám to povedlo”, vysvětluje Katy Youngová, manažerka projektu za společnost Jan Becher - Karlovarská Becherovka, a.s.

Stan, který bude, stejně jako loňský rok, umístěný hned vedle hotelu Thermal, nabídne nejen drinky připravené špičkovým barmanským týmem z pražského Bugsy’s baru, ale také občerstvení, bezplatnou wi-fi, posezení na zahrádce, každý večer výběr skvělých djs a hlavně - klubovou atmosféru, kvůli které se budete chtít vrátit znovu.

Také letos nabídne Lounge pečlivě namíchanou zábavu, kterou připraví nejen zkušení barmani, ale především špičkoví DJs, v mnoha případech rezidenti vyhlášených pražských klubů. Co večer, to jiný hudební styl.

Během festivalového týdne vás čekají mimo jiné Djs Robot, Maceo, Martin Mikuláš, Tee Jay Ivo nebo Dj Ghonzales. Celkem nabídne Jameson Festival Lounge téměř 20 vybraných djů a hudebníků.

5. června proběhne právě tady vyhlášení filmové soutěže Jameson Done in 60 Seconds. Mezinárodní soutěž, jejíž finále každoročně probíhá v Londýně během filmových cen Jameson Empire Awards, v Karlových Varech ohlásí vítězné video českého finále. Soutěž probíhá v Čechách podruhé. Je určena pro všechny filmové fanoušky, kteří mají za úkol vtěsnat děj svého oblíbeného filmu do videa trvajícího právě šedesát vteřin. Vítěz českého finále se, spolu se svým filmem, podívá na londýnské finále a má šanci potkat ty největší filmové hvězdy jakými jsou režiséři Tim Burton, Ron Howard nebo herci Michael Fassbender či Danny de Vito.

V Jameson stanu nás tento rok čeká také finále soutěže Turnaj filmových mistrů, které se zde uskuteční 6. června. Unikátní znalostní soutěž, která probíhá jako facebooková aplikace za podpory Jameson, uvítá ve Festival Lounge tři finalisty, kteří se zde utkají o absolutní prevenství. Celá soutěž bude přenášená v reálném čase na internetu, takže zkrátka nepřijdou ani ti, kteří to do Karlových Varů nestihnou. Přijďte i vy zažít rozhodující souboj a slavnostní vyhlášení prvního vítěze Turnaje filmových mistrů v historii!

http://www.jameson.cz/ffkv/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.