Share |

Jaký byl koncert Goldfrapp?!

foto: Džyntáre & Kubii

Hudba, která vznikla proto, aby měly mileniálky u čeho přicházet o panenství, pořád táhne.

Málokterej koncert, kterej jsem za poslední dobu shlídnul byl tak sexy, jako pondělní vystoupení Goldfrapp. Jistěže na Alison už zahlodal zub času (aby ne v jednapadesáti), ale pořád se toho nebojí. K výkonu jí dopomáhá fukarem poháněnej účes jako z reklamy na "Schaumu", lesklej mundúr a další dvě oranžový hlavy na pódiu. Tahle kapela prodělala za svoje působení už několik změn, ale musím říct, že postavit teď živáky na třech zrzkách v první řadě mě vlastně docela baví. I když... Po tom, co Goldfrapp ztělesňovali v letech nedávno minulejch, byl koncert v Roxy nečekaně skromnej a vlastně obyčejnej. Ta tam byla dekadence a stylizování časů minulejch. Ale možná je to dobře a Alison se jen přestala pitvořit. 

 
Goldfrapp letos vydali nový album a kdo přišel kvůli němu, neodešel s nepořízenou. A že by se někdo takovej mohl klidně najít. Kupříkladu track Anymore se obratem právem zařadil mezi synthpopovou smetánku. Polohama se koncert pohyboval spíš ve svižnější polovině spektra, i když na svoje si přišly i zasněnější povahy. 
 

Když na mě spadl papírek odkudsi od stropu, přistihl jsem se, že si přeju, aby na konci začaly padat konfety a rozjelo se strašný erotický mejdlo. Dopadlo to tak, že když se Alison dostavila na přídavek, omluvila se, že není převlečená, ale že ten neprodyšnej obleček zkrátka nešel dolů. Přišlo mi to jako takový mile neohrabaný potvrzení toho, že stárneme všichni - i ikony. Přes tohle nenaplněný očekávání si stojím za prohlášení, kterým jsem začal. Málokterej koncert umí bejt takhle sexy.  


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.