Share |

Jak se jí v Rusku po zákazu dovozu potravin? Naše bloggerka ví.

foto Eva Malá

Její jméno znáte z našich stránek už delší dobu. Eva Malá bloguje z Ruska. Události posledních měsíců ale jejímu pobytu přidaly na dramatičnosti.
 
Jednou z jejích odpovědí je blog, kde fotí a komentuje, jak se v Rusku jí poté, co začal platit zákaz dovozu potravin z řady zemí včetně ČR.
Najdete ho na facebooku pod názvem 

365 Days Of Russian Ban On Food zde.
Tohle vám vzkazuje:
Ahoj lidi. Jmenuju se Eva. Před víc jak rokem jsem se přestěhovala do Ruska. Táhlo mě to ke kořenům, za poznáním a rozvíjením společného projektu o socialistickém umění a architektuře Commie Travels. Po prvních měsících strávených v nadšení potom začaly vyplavávat na povrch i věci méně příjemné a já se začala zajímat o polické dění.
Když pak přišla řada na embargo, nemohla jsem dělat nic jiného než reagovat. Tak vznikl projekt 365 Days Of Russian Ban On Food, kde fotím zboží v obchodech, jídla v restauracích, na párty i jiných eventech, dělám rozhovory s lidmi a dokumentuju svojí stravu, která je zákazem dovozu mléka, mléčných výrobků, masa, ryb, ovoce a zeleniny z EU, USA, Austrálie, Kanady a Norska ovlivněna.
Rusko, včetně dění v něm, se nedá popsat v pár řádcích, proto posuňte myš a klikněte na tlačítko LIKE, možná zjistíte něco, o čem jste doposavad neměli ani zdání. Díky.

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.