Share |

Jak se dělá Louskáček: rozhovor s designérkou Viktorií Beldovou

foto archiv Viktorie Beldové

A je to tady! Nový design Louskáčka je na světě! Přinášíme exkluzivní rozhovor s mladou designérkou a autorkou nové podoby této prestižní ceny pro nejlepší počiny v oblasti reklamy.
Kdys dostala nabídku pracovat na designu nového Louskáčku?
Tu nabídku dostala naše rodinná firma, ve které pracuji, takže jsme s tátou oba udělali nějaké návrhy a vybraný byl můj.
Popiš nám trochu svůj návrh.
Návrh je v podstatě hodně jednoduchý, musela jsem brát v úvahu různá omezení, jako jsou finance, čas, výroba, ale snažila jsem se vymyslet něco, co bude vypadat vizuálně zajímavě a bude mít i nějaký vtip, protože o tom by měla být i reklama. 
Jak dlouho trvá výroba jedné ceny?
To se nedá úplně přesně říct, protože se jich dělalo přes 40 a nedělají se po jedné, ale všechny ceny se dělaly od začátku prosince v podstatě až do minulého týdne. 
Co jinak děláš, když zrovna nenavrhuješ Louskáčky?:)
Já jsem hlavně student prvního ročníku VŠUP, ateliér Design produktu III., to mě asi zaměstnává nejvíc, jinak jak už jsem zmínila, pracuju v rodinné firmě, kde se momentálně už zase začínáme připravovat na Designblok.  A jinak cestování, miluju cestování.
A jak bojuješ proti šedi?:)
Doufám, že mou budoucí a stávající profesí, tedy tím, že s otcem děláme šperky, které rozhodně nejsou nuda a když se všechno podaří, tak budu bojovat dál jako designér.  
A oblečením určitě taky, jsem holka, takže se ráda hezky oblékám. 
 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.