Share |

J Mascis (Dinosaur Jr.) A Kim Gordon z Body/Head (Ex-Sonic Youth) pro Converse

foto Converse

Converse CONS představuje nový, již druhý singl C0NS EP Vol. 3, „Slow Boy“, který vznikl díky zajímavé spolupráci hudebníka J Mascise, hlavního kytaristy, zpěváka a textaře indie rockové kapely Dinosaur Jr., a Kim Gordon, zpěvačky a kytaristky experimentálního rockového dua Body/Head. Zvuk Mascisovy kytary a jeho obdivovaný hudební styl z něj udělaly jednoho z nejlepších kytaristů v hudebním průmyslu. Gordon, která je považována za průkopnici post punkové experimentální rockové scény, má věhlas světově uznávané baskytaristky, kytaristky a zpěvačky.
 
Po „Satin Black“, prvním tracku CONS EP VOL. 3, který byl představen v lednu tohoto roku los angelským multi instrumentalistou a producentem, Hanni El Khatibem,
a rapperem Freddiem Gibbsem, je „Slow Boy“ ztělesněním energického rockového zvuku, který podtrhuje J Mascisův kytarový rukopis ve spojení s hypnotizujícími, dráždivými vokálovými technikami a zvukem unikátním pro Kim Gordon.
 
„Slow Boy“ je druhým trackem CONS EP VOL. 3, třetí kompilací trilogie CONS EP, která zahrnuje CONS EP VOL. 1, z roku 2013, a CONS EP VOL. 2 z loňska.
 
CONS EP Vol. 3 je unikátní hudební kompilace, která sdružuje osm úžasných umělců různých žánrů, za účelem vytvoření čtyř tracků. Oslavuje hudební rozmanitost
a pokračuje ve stopách dvou předchozích kompilací CONS EP Vol. 1 (rok 2013) a Vol. 2 (rok 2014), které uvedly jména jako Vince Staples, Bad Rabbits, Trash Talk, The Internet, RATKING, The Dillinger Escape Plan, Flatbush Zombies, a mnohé další. Letošní CONS EP Vol. 3 spojuje svět hip-hopu, rocku, metalu a elektronické hudby. Další tracky budou mít premiéru v průběhu roku 2015.
 
Poslouchejte a stahujte zde:
https://soundcloud.com/conversemusic/j-mascis-x-kim-gordon
https://youtu.be/ipX5YWyTwoE
http://conversemusic.tumblr.com
 
 
O Converse
Converse Inc. se sídlem v North Andoveru v Massachusetts je dceřinou spole
ností firmy Nike, Inc. Založená v roce 1908, zna
ka Converse si vydobyla reputaci “America’s Original Sports Company”™ a je spojována s bohatou tradicí a legendárními botami jako jsou Chuck Taylor® All Star®, Jack Purcell®. Dnes Converse nabízí různorodé portfolio zahrnující pánskou, dámskou i dětskou obuv, oděvy a doplňky. Produkty Converse jsou prodávány ve více než 160 zemích a přes 67 vlastních prodejních míst v USA. Pro více informací navštivte Converse na webu www.conversecz.com.
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.