Share |

Hvězdy českého rapu pokřtí svoje nahrávky v Chapeau Rouge

foto: pořadatel akce

Po sérii YZO Show mejdanů a kratší pauze se YZO Empire vrací zapálit Chapeau Rouge v Praze. Akce je výjimečná zejména díky dvojitému křtu: Jackpot oslaví vydání svého nejnovějšího alba s názvem Noční podnik, samozřejmě za podpory zbytku Yzo Empire. Druhou událostí večera pak bude křest mixtape s názvem Z místa, které vydává nový člen Bigg Bosscrew Refew.
 
A není tomu poprvé, co se stáje YZO Empire a Bigg Boss spojily. Před týdnem vydali Logic a Refew společné video, které se objeví na Logicově nejnovějším mixtape Hráč Roku vol. 3.
 
Refew má za sebou ale i spolupráci s nejvýznamnějšími jmény současného českého rapu: pod skladbu s názvem Nechci víc se společně s ním podepsali Martin Svátek a DJ Wich. S Delikem, MikemTrafikem a Kayem Buriánkem nahráli song Cesta a neméně známá je i hitovka Tady vládnu já z dílny Vladimira 518, Separa a Mikea Trafika.
 
YZOFEST vol. 1 se koná už v sobotu 9. srpna 2014 v historickém centru Prahy, v obou podzemních patrech třípodlažního klubu Chapeau Rouge. Dále hrají: Paul Gate, DjsRusty& Pedro a Djs Nobody Listen & Akvamen.
 
Událost na FB tady.
 
Datum: 9. srpna 2014;
Klub: Chapeau Rouge, Jakubská 2, Praha 1;
Vstupné: do 22:00 za 100,-, od 22:00 za 150,- Kč;
Start: 21:00.
 
Další informace na www.chapeaurouge.cz.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.