Share |

Hraní počítačové hry vydělá peníze pro nemocné děti

foto: pořadatel akce

Už podruhé se poslední květnový víkend v Praze rozehraje charitativní projekt GG Prague 2017, ve kterém si to proti sobě rozdají týmy v oblíbené počítačové hře Counter Strike. Soupeřit mezi sebou budou technologické a start-upové společnosti. Výtěžek poputuje do dětských oddělení nemocnic po celé republice.
 
V sobotu 27. května se v Praze 4 posadí za monitory amatérští hráči z 12 firem. Jejich cílem bude potkat se s kolegy z branže, pobavit se a překonat loňskou vybranou částku 83.800 korun, kterou organizátoři ze špičkového týmu eSuba, rozdělují mezi nemocné děti.
 
Kromě online zápolení si účastníci a návštěvníci GG Prague 2017 budou moct vyzkoušet virtuální realitu, zahrát si doprovodné turnaje a vyzkoušet nové herní konzole a seznámit se s aktualitami z herního průmyslu. Charitativní akci podpoří přední osobnosti české herní a youtube scény, mezi nimi například známí youtuběři Jirka Král nebo Pedro.
 
Klání v Counter-Strike: Global Offensive v rámci GG Prague 2017 můžou sledovat i diváci ze svých domovů díky internetovému přenosu na linku www.game4good.cz. O komentář se postará trojice Dev1, DeeThane a Lelek, která platí za nejlepší česko-slovenské komentátory Counter-Strike: Global Offensive. Loni si stream této akce pustilo přes dvacet tisíc lidí.
 
Místo konání: Vyskočilova 1561/4a, Praha 4
/WEB/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.