Share |

Hledá se Ruby on Rails programátor!

Ilustrační foto sxc.hu

Tým softwarových vývojářů, který má na svědomí mj. náš portál protisedi.cz, hledá mezi sebe schopné programátory Ruby on Rails a/nebo jQuery Mobile/PhoneGap pro nově zařizované kanceláře v centru Prahy.

Jaký musí takový programátor být?
Potřebujeme zapáleného vývojáře webových aplikací se znalostí Ruby on Rails  pro práci na velkých a zajímavých projektech.
Chceme někoho, kdo se rád stále učí nové věci, protože před každým novým systémem, který vyvíjíme, se sejde celý tým a pracuje na zlepšení naší metodiky vývoje, na prezentaci nových způsobů tvorby webových aplikací a na tom, jak software udělat co nejlépe uživatelsky přívětivý.

Co nového člověka čeká?
Především dost náročná zkušební doba. Jsme menší tým, ale každý, kdo u nás vydrží, musí být na opravdu dobré úrovni, a to jak odborné, tak lidské.
Každý u nás je vývojářská osobnost. Navíc jsme ve firmě kamarádi a chceme, aby to tak zůstalo.

A co novým lidem nabízíte?
Nechci opakovat, že dobrý plat, výhody apod. To nabízí každý, my samozřejmě také. 
Asi to nejzajímavější, co můžeme nabídnout, jsou znalosti a zkušenosti získané z projektů, na kterých děláme. Programátoři u nás se podílejí na celém životním cyklu vývoje systémů a mají tak možnost ovlivnit konečný výsledek. 
Dost rychle vidí za sebou práci v podobě realizovaných projektů, které sami začnou na webu používat bez ohledu, kdo je vlastně tvořil. Mají zpětnou vazbu.
Ale děláme samozřejmě i hodně interních webových aplikací pro velké firmy.

Pokud by někdo měl zájem se o budoucí práci pobavit, co má pro to dělat?
Myslím, že stačí, aby napsal na mail hr@iquest.cz, tak přiložil životopis a dál
už se o něj postaráme.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.