Share |

Hip hop kemp doplní Chapeau Rouge Freestyle Corner stage

foto: pořadatel akce

Stejně jako předchozí dva roky, nesmí stage chybět ani na Hip hop kempu 2014! Oproti minulému roku se její úroveň zvedla zase o pár levelů výš: kromě prostoru pro mcs a beatboxery všech národností se můžete těšit na workshopy, vystoupení zajímavých jmen nejen z cz/sk scény, panelové diskuze nebo na Allstarsfreestyle rap jam s živou kapelou.
 
CZ/SK Freestyle rap battle  se odehraje v pátek 22. srpna, eliminační kola začnou už chvilku po obědě. Právě do zápolení freestyle MCs se může přihlásit kdokoliv, kdo rapuje v češtině nebo slovenštině a to do půlnoci 20. srpna. Vítězové battlu si kromě slávy, poháru a diplomu odnesou poukazy na paintball, rozhovor pro Bbarak.cz nebo technické odměny jako jsou mikrofon a sluchátka. Ten nejlepší získá tento rok kromě dalších cen i 2,5 hodiny zdarma v Rooftop studiu přímo u respektovaného Ondřeje Žatkuliaka.
 
CZ/SK beatmakebattle producentů vyvrcholí v sobotu 23. srpna. Je otevřen všem, kteří tvoří na MPC nebo PC a bude mít svou kvalifikaci už před festivalem. Do živého finále před mezinárodní porotu a publikum v Hradci Králové se dostanou jen ti nejlepší. Do klání producentů se mohou přihlásit všichni beatmakeři působící v Čechách a na Slovensku, tedy i cizinci. Ti by pak měli komunikovat v angličtině, češtině či slovenštině. Soutěžní skladbu a ukázku své dosavadní tvorby mohou soutěžící zasílat do 17. srpna.Vítězové si kromě poháru, rozhovoru pro CZ i SK hip hop web magazíny, oblečení, poukazů na paintball a dalších cen odnesou i DJ techniku a 2,5 hodiny zdarma v Rooftop studiu.
 
Událost na FB
Datum: 21. – 23. srpna 2014
 
Další informace na:
www.chapeaurouge.cz
http://hiphopkemp.cz
http://freestylemondays.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.