Share |

Hip Hop Kemp 2011: Důstojný line up a nedůstojné podmínky

Hip Hop Kemp 2011. foto: lasi

O víkendu proběhnul desátý ročník jednoho z nejnavštěvovanějších letních festivalů. Desátý ročník největší oslavy rapu a příbuzných polámaných beatů přinesl smršť kvalitní hudby a bohužel taky smršť podprůměrných služeb.
 
Line up letos sliboval samé lahůdky a vystupující kapely a interpreti se o ně náležitě postarali. Kromě hlavní stage, kde vystupovaly největší zahraniční hvězdy (a nezklamaly), byly hudebně nadupané i sousedící hangáry a pódia, každý po svém. Areálu tak nějak vévodila Axe stage (byla uprostřed a nejvíc nahlas), kde DJové střídali průměrné šlágry s nadupanými tracky, a hlavně se pyšnila jedním z nejkvalitnějších aparátů široko daleko (na kterém zní ostatně všechno dobře). Z rozhovorů s hlavními vystupujícími interprety vyšlo najevo, že akce je v žánru vlastně naprosto ojedinělá a u všech vystupujících vysoce ceněná, akce, na kterou se čeká celý rok.
 
 
Co bylo špatně? Všudypřítomný bordel, splašky, zbytky jídla a nevyvážené toitoiky. Co ještě? Předražené a nekvalitní jídlo, večerní fronty až do nebe na podtočené pivo a tři sekuriťáci u mini vchodu, kterým se mělo 20 000 návštěvníků dostávat na koncerty. Možná jste už někde slyšeli, že na Hip Hop kemp jezdí děti a burani. Na vině ale nejsou návštěvníci, ale vztah pořadatele k nim a k celé akci. Stačilo by málo, a důstojné by mohly být kromě line upu i podmínky na festivalu. Uvidíme příští rok a budeme držet palce, aby to tak bylo.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.