Share |

Headquarters na Žižkově: Kola ikskrát jinak

foto autor

Od Jiřího z Poděbrad až po kopec Vítkov se rozléhá Žižkov. Tam někde uprostřed nad  Kostelem sv. Prokopa, tam, kde se láme Bořivojova ulice, tam na rohu s Chvalovou se utvořilo zvláštní seskupení na sobě (ne)závislých prostor, které spojuje jedna věc, a tou je BICYKL. Jedná se o celek, který se jmenuje Headquarters a je složen ze 3 segmentů: z dílny a prodejny HOT DOG, kde vám sestrojí kolo na přání, a z těsně provázaných kreativních uskupení PEDAL PROJECT a OKOLO, která ve skromném obchodě nabízejícím produkty firem jako MISSION WORKSHOP, DICKIES, VANS, ELECTRIC, DVS, CHROME, HEPNAR, BROOKS, BIANCHI, ALMDUDLER, KRYPTONITE a dalších, mají zároveň svou redakci a grafické studio

Tahle parta kluků má na svědomí, kromě vydávaní stejnojmenných magazínů, i mnoho výstav či prezentací nebo realizací nejenom na poli grafického designu, se kterým je v případě potřeby ochotna pomoci třeba právě i vám. Takže se nebojte a zajděte za nimi.

 

 

Tento svěží  trojspolek má naši podporu a fandíme jim, protože díky nim a jim podobným, kteří přináší do žižkovských ulic čerstvý vítr se nám Žižkov úspěšně odšeďuje.

www.headquarters.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.