Share |

Havaianas: Unisex kolekce jaro/léto 2013

Havaianas Top
foto: pořadatel akce

Značka Havaianas, se chystá na další sezónu invaze žabek v Česku i na Slovensku. Tento rok to bude již čtvrtou sezónou a máte se na co těšit!

Nové barvy a jejich kombinace, nové styly a také tvary, to je to, čím Havaianas i letos zaujmou. Kolekce je výsledkem dalšího vývoje, nápaditosti, originality, kvality a funkčnosti žabek Havaianas. Nejsou to pouze gumové žabky, Havaianas se staly symbolem běžného, pozitivního, kreativního a zábavného životního stylu.

Havaianas Tradicional
Stejně jako celá značka Havaianas, i žabky Tradicional oslavily loni své padesáté narozeniny. Jsou typické bílou podrážkou a pásků v barvách světle modrá, fuchsiová a černá.

Havaianas Top
Havaianas Top jsou od doby svého vzniku na počátku devadesátých let minulého století stálicí a jedním z nejprodávanějších modelů. Fanoušci Havaianas hledali způsob, jak své Havaianas udělat ještě zajímavějšími tím, že otočili bílou stranu podrážky dolů a díky tomu vytvořili úplně nový jednobarevný model. Letos přichází v osvědčených barvách jako černá, bílá, námořnický modrá, ale také ve fuchsiové, lososové, limetkově zelené nebo fialkové a pastelově žluté.

Havaianas Top Mix
Havaianas Top Mix se po loňském úspěchu opět pořádně vybarvily. Prezentují se ve třech barevných kombinacích: blankytně modrá, námořnická modrá a z minulé sezony známá fialová.

Havaianas Brasil
Havaianas Brasil jsou nestárnoucí klasikou, která se stále drží na špici prodejnosti. Pro sezónu 2013 se vybarvily do oceánově modré, bílé, ale také rubínově červené nebo citrónově žluté.

Havaianas Brasil Logo
Stejně jako Havaianas Brasil, jsou i Brasil Logo ikonickým modelem značky Havaianas. Logo Havaianas v barvě pásku a brazilská vlaječka jsou zkrátka nepřehlédnutelné. I proto jsou tyto dva znaky žabek nejnapodobovanějšími na světě. Havaianas jsou ale jen jedny!

Havaianas Brasil Logo Mix
Horká novinka letošního léta! Brasil Mix kráčejí ve stopách starších Havaianas Top a pásky mají zbarvené, jak se jim zrovna chce. Na první pohled se neliší od Brasil Logo, ale na ten druhý je jasné, že s Brasil Mix se nudit nebudete.
 
Koukněte se na "žabky" na Facebooku
 
 
Tyto modely naleznete v obchodech v Praze, Brně i Bratislavě na těchto místech:
Destroy Praha - Na Příkopě, Národní, OC Nový Smíchov,
Nico – Brno Velký Špalíček,
Tesco - Praha My Národní,
Nugget – Brno – Orlí, Campus Square,
Streetking.cz,
Shooos.sk. – Bratislava showroom,
Carlita´s – Bratislava OC Cubicon.
V letošním roce spolupracuje značka Havaianas s cestovní kanceláří Exim Tours. Zákazníci CK Exim Tours, kteří si koupí zájezd, mají nárok na 10% slevu na žabky Havaianas u vybraných partnerů:
Destroy Praha - Na Příkopě, Národní, OC Nový Smíchov,
Nico – Brno Velký Špalíček,
Nugget – Brno – Orlí, Campus Square


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.