Share |

Hard Rock oslaví narozeniny původním menu s cenami roku 1971

foto: pořadatel akce

Věhlasná síť mezinárodních podniků Hard Rock Cafe oslaví 14. června své 43. narozeniny. A vrátí se při tom hluboko do minulosti – po dobu jedné hodiny bude menu sestávat z původních jídel i cen z roku 1971. Večer zahraje kapela AIRFARE a pro účastníky Avon pochodu je připravený speciální růžový drink za sníženou cenu. 
 
Legenda Hard Rock Cafe se zrodila v roce 1971, kdy si dva američtí milovníci hudby v prostorách staré předváděcí haly Rolls Royce otevřeli první restaurant. Letos Hard Rock slaví své narozeniny zejména jako poděkování všem návštěvníkům, kteří za čtyři desítky let existence podnik navštívili a umožnili mu stát se celosvětovou ikonou – a zejména jim patří pozvání na ochutnávku původního menu, které bude probíhat mezi 11:30 a 12:30.
 
Menu bude sestávat například z HRC Burgeru za 15 Kč, Roadhouse žebírek za 30 Kč nebo Original BLT sandwiche za 20. Ti, kteří stihnou svou porci dojíst během oné hodiny, si jako dezert budou moci vychutnat zmrzlinu za 10 Kč.
 
K příležitosti narozenin HRC zahraje ve večerních hodinách známá česko-americká skupina AIRFARE. Kapela, s oceněním Objev roku cen Óčka za rok 2007 a třemi alby na svém kontě, nebude v HRC vystupovat poprvé. „Pro nás je to místo, kde jsme prožili několik nezapomenutelných nocí,“ říká kytarista a producent Lukáš Chromek. „Všechny ty úžasné relikvie, co tu visí, nejednou sledovaly ty dekadentní obrazy, jichž jsme byli součástí. Proto to tam máme tak rádi,“ dodává Lukáš a zároveň všechny zve na energickou show plnou rock´n´rollu.
 
Hard Rock Cafe také podporuje AVON POCHOD 2014 – návštěvníci, kteří po sedmé hodině večerní přijdou v „Tričku proti rakovině“, budou moci okusit speciální růžový drink za 90 Kč.
 
Ceny speciálního menu jsou: 
CLUB SANDWICH - 20czk
GRILLED CHEESE - 20czk
BLT - 20czk
HRC BURGER - 15czk
VEGGIE BURGER - 15czk
ADD SLICE OF CHEESE - 5czk
ROADHOUSE RIBS - 30czk
CHEFS SALAD - 15czk
ICE CREAM - 10czk
HOT FUDGE SUNDAE - 15czk
COLA FLOAT - 10czk
 
Původní menu z roku 1971
Nabídka platí pro hosty usazené do 12:00 a je omezena na jeden pokrm na osobu. Ceny nápojů se nemění a nabídku nelze kombinovat s jinými speciálními akcemi. Původní menu z roku 1971 bude dostupné také v Hard Rock Cafe Amsterdam, Barcelona, Berlín, Brusel, Kolín nad Rýnem, Kodaň, Edinburgh, Florence, Glasgow, Londýn, Lisabon, Madrid, Manchester, Mnichov, Nice, Paříž, Řím a Benátky. 
 
Více na www.hardrock.com
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.