Share |

Grace n' Glamour - prodejní akce v hotelu Mandarin Oriental proběhne 1. prosince

repro k akci

Grace’n’Glamour proběhne již podruhé v hotelu Mandarin Oriental. Pořadatelky akci představují takto:

Cílem této události je vytvářet prostor pro pravidelná setkávání známých i vycházejících návrhářských hvězd a přivádět k nim nadšené a stálé obdivovatele jejich tvorby.

Nemáme ambice stát se masovou záležitostí a konkurovat v oblasti módy již zavedeným projektům. Jako všechny náročné milovnice módy chceme mít možnost vybírat si nejenom z kolekcí světových módních značek. Čeští a slovenští návrháři a šperkaři jsou zárukou, že za kvalitní a originální módou není nutné vyjíždět do světa.

Svými nápady, mimořádným talentem a dokonale zvládnutým řemeslem to dokazují všichni designéři,  vystavující na Grace’n’Glamour.

A protože na svět kolem nás každý působí i tím, co vyzařuje zevnitř, novinkou prosincové G’n’G bude povídání s půvabnou Chantal Poullain a Janem Čenským nejenom o tom, jak pomocí oblečení a doplňků, vybraných podle „momentálního stavu duše“, můžeme svůj každodenní obraz dokonale zarámovat. Budeme velmi rády, pokud na předvánoční G’n’G najdete „svého“ nového návrháře.

První adventní víkend, v sobotu 1. prosince 2012 od 12.00 do 21.00 hodin se v prostorách hotelu Mandarin Oriental Prague na Malé Straně uskuteční další prodejní prezentace jedinečných oděvů, šperků a doplňků.

vstupné: 120 Kč
 
http://www.gracenglamour.cz/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.