Share |

Vánoční Dyzajn Márket proběhne 16. 12.

repro k akci

Prodejní výstava autorské tvorby Dyzajn Márket proběhne v neděli 16. 12. 2012 od 10:00 do 19:00 hodin na piazzetě Nové scény Národního divadla.

Prodejní výstava autorské tvorby Dyzajn Márket se již pošesté otevře na piazzetě Nové scény Národního divadla. V samém centru Prahy, v kouzelné atmosféře adventu, vám více než 90 českých a slovenských tvůrců představí svou původní tvorbu. Těšit se můžete na originální dámské, pánské i dětské oblečení, šperky, netradiční vlasové ozdoby, kabelky, pánské tašky a další doplňky.

Užijte si jedinečnou atmosféru předvánočního Dyzajn Márketu, pořiďte originální dárky pro radost sobě a svým blízkým a bavte se v tradičně skvělém doprovodném programu. V hudebním programu Vás mimo jiné potěší jazzový sextet Skety, složený ze špičkových jazzových zpěváků, a nebudou chybět vánoční koledy v podání dětského pěveckého sboru Chorus Angelus z Dobřichovic (sbormistryně Martina Klimtová).

Během celého dne se můžete zahřát polévkami od ANAMO OHF, ochutnat balkánské speciality od Balkan grill a café Jericho Vám nabídne teplé i studené nápoje a další dobroty.

Umění, šperky, móda, doplňky, cenově dostupný design, kultura, muzika, dobré jídlo, pohodová atmosféra, to vše naplňuje myšlenku Dyzajn Márketu.

Dyzajn Márket tentokrát s radostí umožnil účast neziskové organizaci BONA, o. p. s., která poskytuje sociální služby a zaměstnává lidi trpící duševním onemocněním. Výrobky z tohoto chráněného pracoviště zde budou ke shlédnutí i koupi.

Vzhledem k zimnímu počasí bude akce plně zastřešena (pod pilíři Nové scény ND).

Vstup zdarma.

Více na
www.dyzajnmarket.com
www.facebook.com/dyzajnmarket
Nabídka spolupráce: dyzajnmarket@gmail.com


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.