Share |

Garage Store a taky Sneaker Barber: Nový dvojshop s vinylama a botama se otvírá!

foto: pořadatel akce

Vinyly, technika pro jejich poslech a tenisky. Že to nedává smysl? Naopak. Hudba a móda jsou dneska nerozluční kamarádi, stejně jako DJ Robot a sběratel tenisek Martin Šurda, kteří právě otevírají obchod na Letné. Místo, kde pro vás budou selektovat to nejlepší od kvalitních značek a muzikantů, a kde se potkáte se spoustou známých (svých vlastních i těch, které zná každý). A  tenhle čtvrtek je opening party, kterou byste si neměli nechat ujít! 
 
Že má DJ Robot skvělý hudební vkus a přehled napříč žánry ví už dávno nejen celá Praha. Stačí říct, co máte rádi, a on vám doporučí a sežene na vinylech i to, k čemu byste se sami jen těžko dostali. V jeho stálé nabídce bude hudba z nejrůznějších domácích a zahraničních labelů, včetně sběratelských kousků. No a aby vám ty špičkové desky doma taky špičkově hrály, pomůže vám DJ Robot s domácí technikou. Chcete si pořídit novou hifi soustavu nebo něco renovovaného, co bude mít originální zvuk a design, který už se dneska nedělá? Nic není problém, stačí všechna svoje přání směrovat do Garage Store.
 
Tenisky dělají člověka a Martin Šurda to moc dobře ví. Už v rámci e-shopu sneakerbarber.com selektoval pro své zákazníky prémiové designové produkty od nejznámějších značek a uměl získat sneakers z hodně limitovaných zahraničních edic, které jen tak někde nenajdete. V kamenném obchodě budete mít na výběr tenisky od Nike, Air Jordan, Vans, Puma, Nike SB, adidas, Reebok a Do. A od některých těchhle brandů tam objevíte i oblečení a doplňky. Můžeme vás ujistit, že pokud milujete street, urban, casual anebo high fashion a rádi nosíte to, co nikdo jiný ve městě, stanete se na návštěvách SNEAKER BARBER úplně závislí.
 
Garage Store a SNEAKER BARBER ale nemá znamenat jenom nákupy. Chceme, aby to bylomístos příjemnou atmosférou a charakterem. Vytváříme spíš takový další meeting point na Letné pro všechny, kdo mají rádi stejné věci jako my. Zajímají se o hudbu a o módu do hloubky a baví je o tom mluvit s kámošema, nebo s úplně novými lidmi. Proto u nás narazíte i na různé hudební a sportovní eventy, které jsou na koncentraci zajímavých nápadů a lidí z oboru úplně nejlepší“, vysvětlují Robert Malý (DJ Robot) a Martin Šurda.   
 
Design interiéru Garage Store vytvořil Marek Deyl ze Studio pha.
 
Opening party:
Čtvrtek 14.8.
Start 17:00 - 22:00
Music:  DJs Wich, Jorgos, IM Cyber, Nobody Listen


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.