Share |

Fléda chystá další trh Koloniál

repro k akci

Další díl oblíbeného cyklu Koloniál, brněnského trhu se zbožím smíšeným, je tady pro všechny, kteří rádi originální módu a doplňky, gurmánské pochutiny, netradiční dárky i pro ty, kteří o tom ještě neví. Chutě, vůně, šperky, design a další zajímavosti opět odprezentují desítky tvůrců, kteří svou práci dělají s láskou a kus jejich radosti z tvůrčí práce se jistě přenese i na ty, kteří přijdou a na blízké, které obdarují.

„Boží zboží, dárky, oblečky ze vzpomínek a snů, hračky, ale třeba i drsnější punktura… Něco pro mlsné jazýčky. To vše a mnoho dalšího je připraveno“ vyjmenovává pořadatel. Překvapí vonící náušnice, zazáří křišťálová pryskyřice… Jiné zas potěší šperky z běžných věcí kolem nás nebo výlet do Alenčiny říše snů… Příchozí zde najdou i originální doplňky do plesové sezóny a dokonce šperky, které řeknou Miluju Tě! Někteří možná poprvé uvidí nepálské malby Mithila nebo si nechají poradit s vybavením bytu od kreativního designového studia. Na stánku výrobků z chráněné dílny bude možné uspokojit charitativní část své duše, chuťové buňky si přijdou na své díky domácím lahůdkám podle italských a francouzských receptur. K ochutnání budou výtečné sýry i masné speciality.

Druhou adventní neděli je zkrátka na Flédě možné prožít opravdu svátečně a navíc s novými a pozitivními zážitky. Mezi lidmi, pro které pozitivní energie, originalita a gastronomie nejsou prázdné pojmy. S krásou, chutí a tancem… Fléda bude pro tento den nekuřáckou.

9. 12. od 10:00, Fléda, Brno

www.fleda.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.