Share |

Festival nezávislé publicistiky Všemi směry přijde v novém kabátě

4.4.2013 v Komedii

Způsoby vytváření mediálních obsahů se v mnohém liší. Cíl novinářů, reporterů a dalších mediálních tvůrců by však měl být stejný - informovat. Je tomu opravdu tak? Nejen takové otázky si budeme klást 4.4. 2013 v Divadle Komedie. Proběhne zde již devátý ročník festivalu nezávislé publicistiky Všemi směry 2013.
 
Festival každoročně pořádají studenti Vyšší odborné školy publicistiky v Praze. Pro letošní rok se akce oblékla do nového kabátu nejen změnou vizuálního stylu ale i lokace. Poslání jedinečného festivalu však zůstává stejné - poodhalit návštěvníkům práci ve sdělovacích prostředcích a zprostředkovat debaty s profesionály z oboru. Zastřešujícím mottem je “Všemi směry za jedním cílem”.
 
“Letos na festival přivádíme nejen zajímavé hosty, jako je například novinář a spisovatel Jaroslav Kmenta, ale chceme představit také práci studentů.”, říka ředitelka festivalu Aneta Bradáčová. Všemi směry nabídne kromě diskuzí také workshopy. Návštěvníci si budou moci vyzkoušet, jak vystupovat před objektivem kamery, jak postupovat při vymýšlení reklamního sloganu či komentování sportovního utkání. Pohled za oponu světa médií, příležitost k zamyšlení nad jejich kvalitou a mnoho dalšího vám umožní návštěva festivalu nézávislé publicistiky Všemi směry 2013.
 
 
 
web: www.vsemismery.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.