Share |

Faela! dorazí 15. dubna do Prahy

foto: pořadatel akce

Faela! – jedna z nejlepších latino kapel přijíždí 15. dubna do Prahy! V RockCafé ji podpoří česká kapela Tygroo a DJ Jeffology. Připravte se na Prague International Bluenight no. 126, tentokrát v rytmu latino.
 
Faela! je velmi neortodoxní mezinárodní kapela, kterou založili muzikanti z Argentiny, Chile, Španělska i Anglie ve švédském Malmö. Hrají divoký a syrový mix různých stylů od argentinského tanga, přes latino, rock, gypsy jazz, až po balkánskou hudbu.
 
Hravé taneční rytmy této kapely jste mohli zaslechnout loni v závěru léta, kdy dvakrát vystupovali v Praze. Letos se do Prahy vrátí a v tanečním stylu této kapele vlastní „otevřou“ novou taneční sezónu, a to v pražském klubu Rock Café 15. dubna.
 
Nezáleží na tom, jestli jde o velký festival s tisícovkou lidí před podiem, nebo malé upocené klubové podium. Jejich pódiová prezentace je naprosto strhující a zaručeně roztančí každý sál. Faela každého uzemní.
Sedm hudebníků kombinuje latinskou, jazzovou, rockovou a balkánskou hudbu s jediným cílem. Abyste na všechny žánry zapomněli.
Nedávají prostor pro pochyby, analýzy, diskuse nebo debaty. Můžete se pouze uvolnit a tančit k padnutí.
 
Faela! vznikla v roce 2007 v Malmö ve Švédsku. Od té doby vydali jedno EP a čtyři alba. Neustále rostoucí fanouškovská základna potvrzuje, že Faela je prostě neodolatelná!
 
Během hudebního večera v Rock Café zahraje ještě pražská kapela Tygroo a o afterparty se postará Dj Jeffology.
Vstupenky jsou k dispozici v síti Goout.cz

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.