Share |

evi-látky: Potěcha pro oko i ruce

Rádi podporujeme podnikatele, kteří dělají něco pro kreativní lidi.
Proto je v podstatě nutnost zmínit obchod v žižkovské Bořivojově ulici, který je naplněn látkami - a to látkami hezkými, z vesměs pěkných materiálů a se zajímavými dezény.
Firma se zaměřuje na krásné látky, často od luxusních výrobců (Versace, D&G), plus na "střední třídu" tkanin. Objevíte tu spoustu věcí, které přímo volají po tom, aby z nich někdo něco udělal. Tenké a hebké proužkované bavlněné úplety křičí: Udělejte si ještě tenhle víkend námořnické triko, které je jiné než konfekce. Luxusní, těžší zimní látky šeptají: V zimě opět pofrčí kohoutí stopa, vem si mě! Hedvábí v rohu šustí: Užij si trochu luxusu, nikdy nevíš, který den je tvůj poslední.
Návštěva v tomhle hezkém obchodě je zážitek. Je tu minimum takových těch nesmyslných fleko-potisků, co najdete v krámech s nevzhlednými umělými halenami, o to více buď jednobarevných textilií z ušlechtilých materiálů, nebo nadčasových klasik (kostky, pruhy), vše okořeněno trochou výstřednosti (lebky, trčící našité kvítky) a dotaženo krajkami a volánky. Mají tu i nitě a menší výběr knoflíků, takže je docela dobře možné, že si odsud odnesete svůj příští outfit sakumprásk, jen ho udělat. Není to levná legrace, ale ta potěcha z kvality a krásy stojí za to.
 
Evi-látky mají ještě obchod ve Zlíně, více najdete na http://www.evi-latky.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.