Share |

Eric Prydz festival zoomoje na headlinera Erica Prydze

foto: pořadatel akce

V sobotu 20.7. rozduní pražskou Incheba arénu jeden z top umělců současnosti – Eric Prydz, který hned několika svými úspěšnými releasy dobyl svět! Pojďme si tohoto věhlasného producenta a dje blíže představit a navnadit se tak na jeho blížící se vystoupení v České republice.
 
Říká se, že štěstí přeje odvážným. Nejinak tomu je i u Erica Prydze, který má schopnost vhodně kombinovat úspěchy na poli komerční scény s tou undergroundovou. Za své mluví umístění jeho tracků předních místech hitparád po celém světě a na kultovním portále Beatport.
 
Eric Prydz - Every Day
http://www.youtube.com/watch?v=BhZCRMsY_50
Eric se dostal do podvědomí miliony party people po celém světě díky velkému hitu Proper Education, který je předělávkou skladby Another Brick in the Wall od kultovních Pink Floyd. Tento počin byl nominován na Grammy a zároveň se umístil na druhém místě v britských hitparádách. V souvislosti s tímto trackem byl vytvořen i videoklip a následné promo s tématem zaměřeným na životní prostředí, které bylo velmi ceněno Greenpeace a zároveň použito jako součást NGO marketingové kampaně.
 
V roce 2008 spatřila světlo světa další hitovka Pjanoo, která se rázem stala nejprodávanějším trackem na Beatportu a hitem léta 2008.
 
Zatímco by ostatní umělci využili úspěchů těchto releasů, Eric odehrál pár koncertů a zavřel se do svého studia v Londýně aby se mohl věnovat produkci a svým dvoum labelům – Pryda a Mouseville.
 
Ať už pod svým jménem nebo pod jeho dvěma alter egy – Pryda a Cirez D na těchto labelech vydal nespočet jedinečných skladeb, mezi které patří například Aftermath, Armed, Muranyi, Melo nebo On Off.
 
Eric Prydz Presents: EPIC Radio 008
https://soundcloud.com/eric-prydz/eric-prydz-presents-epicradio-008
Za zmínku také stojí jeho spolupráce s producentem Paulem Mojem a nebo členem švédského projektu Swedish House Mafia – Axwellem. Se svým record bagem Eric procestoval všechny kouty naší planety, vystoupil na věhlasných festivalech jako jsou Creamfields, Tomorrowland nebo například srbský festival Exit.
 
Eric Prydz Presents EPIC
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EP33G4YWiOc#at=35
Od roku 2011 obráží svět s novým konceptem nazvaným Epic Show, která je spojena kromě neskutečného hudebního zážitku také s originálními 3D hologramy doprovázející vystoupení umělců a dalšími designovými vychytávkami. Jsme velice rádi, že vám můžeme tohoto umělce představit po dlouhé době opět v České republice.
 
Informace o předprodeji vstupenek naleznete na: http://ericprydz.cz/vstupenky.php
 
Kompletní info o Eric Prydz Festival najdete na www.ericprydz.cz a https://www.facebook.com/events/188225301334832/?fref=ts


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.