Share |

Duo Kieslowski pokřtí novou desku Na nože v kině

foto: pořadatel

Duo Kieslowski, občanské sdružení Fokus, kino Aero a Aeroškola spojili své síly a na tuto středu 3. října připravili speciální program. V rámci Týdnů pro duševní zdraví proběhne od 20 hodin koncert skupiny Kieslowski spojený se křtem jejich nové desky Na Nože přímo v sále žižkovského artového kina Aero. Vybrané skladby budou doprovozeny animovanými videoprojekcemi, které vytvořili Fokusáci, lidé se zkušeností s duševní nemocí, na víkendovém kurzu Aeroškoly. Album Na Nože vychází 2. října u Indies Scope Records ve čtyř formátech - CD/LP/limited 2CD&Digital.

Kieslowski je projekt o dvou lidech, o dvou hlasech a intimitě. Duo tvoří hudebník DKP (působil v kapelách Bez peří, Houpací koně a je členem doprovodné kapely Xaviera Baumaxy) a pianistka Marie Kieslowski. Kieslowski o sobě dali vědět poměrně brzy od svého vzniku, a to deskou Tiché lásky, která vyšla v roce 2011 a získala pozitivní ohlasy mezi kritiky i posluchači. Hudební portál Musicserver desku například zařadil mezi 15 nejlepších alb roku. V září 2012 Kieslowski vydali druhé album Na nože, a právě tuto desku pokřtí 3. října v kině Aero.

Týdny pro duševní zdraví

Týdny pro duševní zdraví je série kulturních a humanitárních akcí, jejichž cílem je osvěta v oblasti psychiatrie a duševního zdraví. Celostátní akce, kterou koordinuje občanské sdružení Fokus, se letos koná už po 22. Program Týdnů pro duševní zdraví probíhá pravidelně každý rok vždy od 10. září do 10. října.

Předprodej vstupenek probíhá na pokladnách kin Aero, Světozor a Bio Oko. Vstupenky za 150,- Kč je možné zakoupit také online. 

Více informací o akci:
www.fokus-praha.cz
www.kinoaero.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.