Share |

Druhý adventní Boutique Market zaplní halu Pražské tržnice výběrovým zbožím

foto: pořadatel akce

V pořadí již druhý výběrový trh Boutique Market přinese v sobotu 14. prosince exkluzivní dárky. Zároveň se v Pražské tržnici v Holešovicích představí i malí knižní nakladatelé. Boutique Market společně se zimním vydáním knižního veletrhu KNIXEX nabídne ve vytápěné hale č. 7 výběr toho nejlepšího zboží a stane se tak vhodným místem pro nákup originálních dárků v příjemném prostředí. Akce je vhodná pro nejen pro rodinu s dětmi, ale všechny, kdo chtějí obdarovat sebe a své blízké jedinečnými dárky.

 

Specializovaná nabídka produktů se zaměřuje na vysoce kvalitní produkty od vína, kávy, čokolády a dalších delikates po módu, umění, design a mnoho dalšího. Návštěvníci se mohou těšit na nový výběr prodejců, kteří jsou vybíráni s důrazem na kvalitu, tradiční zpracování a malou produkci. Pravou horkou čokoládu nabídne ČO-XO Čokoládovna, společně s ručně vyráběnými pralinkami z těch nejkvalitnějších ingrediencí. Originální doplňky v secesním stylu značky LH design přesvědčí o tom, že ne všechny polymerové šperky jsou tuctové. Značka Morrows s.r.o. představí tašky, obaly, módní a interiérové doplňky od českých designérů. Nebo například výběrová pražírna kávy Dos Mundos nabídne tu nejlepší kávu z pečlivě vybraných farem.

 

Vstup na Boutique Market je zdarma a bez bariér. Pro děti bude připraven dětský koutek PANA - design pro děti. K dispozici bude také šatna, přebalovací koutek a hlídaná kočárkárna. Občerstvení nabídne bistro Plavecká Polévka či speciality mexické kuchyně Las Adelitas.  Na místě bude hrát živá hudba francouzského DJ S-BisH (lounge/chillout/worldmusic) a zahraje i DJ Hlava (bass drop). Na každém trhu najdete jiné prodejce i program, proto doporučujeme navštívit Boutique Market i příští adventní sobotu 21. prosince. Těšíme se na Vás.

 

 

Místo konání: Holešovice, Pražská tržnice, Hala č. 7, Bubenské nábř. 306/13

 

Otevírací doba:
14. 12. 2013 – 10h až 21h
21. 12. 2013 – 10h až 21h

 

Boutique Market je součástí projektu Nové trhy.

http://www.novetrhy.cz/trhy/boutique-market/

https://www.facebook.com/novetrhy

https://www.facebook.com/events/214123138760973/

 

 

Seznam prodejců na druhém Boutique Marketu v sobotu 14. 12. 2013
Adell, biooo.cz, BUBIBUBI, Česká bio móda, Chocomaze, Cidrerie, ČO-XO Čokoládovna, DIPL Manufacture, Dos Mundos výběrová pražírna kávy, HolcimArt - Krakatka, Indiva, Jana Liška, Katchi, Krejčovská Jana, Las Adelitas, LH design, Lovemusic, Marienberg, meetea.cz, Michaela Gorcová, Morrows s.r.o., Mum-ray, PANA, Plavecká Polévka, Plazmalab, PROOKO, PunkTura, Rose and Lips, VERŠATYL, Votre plaisir, winehouse.cz, YAXI TAXI, Zlatá Padesátá, a další.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.