Share |

Dobrý časy Václava Neckáře se blíží

foto: Dušan Tománek

Vydání alba Dobrý časy, které připravuje na 27.dubna Václav Neckář s autorskou dvojicí Jaromír Švejdík a Dušan Neuwerth, budou doprovázet čtyři koncerty. Na koncertech si Václavem Neckářem zahraje speciální sestava muzikantů a samostatně vystoupí také Jaromír 99 a Dušan Neuwerth.

První dva koncerty, které naživo představí některé písničky alba Dobrý časy, se uskuteční ve dnech 27. a 28. května 2012 v pražském Švandově divadle od 20:30 hodin, vstupenky je možné zakoupit v pokladně Švandova divadla nebo objednat na stránkách www.svandovodivadlo.cz .

Další dva koncerty jsou naplánovány do Brna a Olomouce. V Brně bude místem Dobrých časů klub Fléda, kde Václav Neckář s Dušanem Neuwerthem a Jaromírem 99 vystoupí 5. června. O den později 6.června se představí v Moravském divadle Olomouc.

Koncerty Dobrých časů otevřou svým vystoupením Jaromír 99 a Dušan Neuwerth, kteří zahrají písničky z repertoáru skupin Umakart, Bombers a Priessnitz. Václava Neckáře doprovodí sestava muzikantů, která se podílela na vzniku nového alba: Jan Neckář, Jaromír 99, Dušan Neuwerth, Tomáš Neuwerth, Luboš Malina, Luboš Novotný a dětský sbor Doubravánek. O vizuální koncepci se postará VJ Clad.

Album Dobrý časy je momentálně těsně před dokončením. Deset převážně baladických písniček autorské dvojice Jaromír Švejdík a Dušan Neuwerth, jenž se spoluautorsky podíleli na Andělem oceněném hitu „Půlnoční“ z filmu Alois Nebel, v těchto dnech dostává definitivní podobu. Hudba je z dílny obou autorů, o texty se postaral výhradně Jaromír Švejdík. Nahrávka, mix a produkce je v rukou Dušana Neuwertha. Posluchači se mohou těšit na nenapodobitelně křehký, šansonový projev Václava Neckáře a také na zajímavou kombinaci muzikantských jmen. Vedle Jaromíra Švejdíka a Dušana Neuwertha (zpěvy, piana, kytary či perkuse) si na albu zahráli a zazpívali: Jan Neckář, Steve Walsh, Lenka Dusilová, Tomáš Neuwerth, Luboš Novotný, Luboš Malina, Jiří Hradil, Viktor Ekrt, Filip Nebřenský a pěvecký sbor Doubravánek.
Album obsahuje kromě  songu „Půlnoční“ dalších devět písní. 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.