Share |

Dobří holubi a Arms and Sleepers se vracejí

foto: pořadatel akce

Povánoční útlum se zdá být definitivně za námi a koncertní sezóna se slibně rozjíždí. Z bohaté nabídky hudebních akcí v hlavním městě si vybere snad úplně každý. Sázkou na jistotu je vystoupení americké kapely Arms and Sleepers, která se k nám vrací pravidelně už od roku 2009. Ani letos Praha mezi zastávkami jejich aktuálního turné nechybí.
 
V sobotu 15. března se tak strahovská Sedmička bude vlnit v triphopovém rytmu, nechá se unášet zasněnými klávesovými melodiemi a zrak návštěvníků budou stimulovat na míru šité videoprojekce. Kromě průřezu z bohaté diskografie Arms and Sleepers (pět alb a více než dvakrát tolik EP a singlů) zazní i skladby z připravované nové desky, kterou předznamenal nedávno vydaný singl Hurry Slowly.
 
Na rozdíl od předchozích tuzemských zastávek přijede skladby A/A/S prezentovat pouze jeden ze dvou členů kapely, Mirza Ramic, na kvalitě koncertního zážitku by to ale nemělo nic změnit. Nota bene když se jako předskokan představí domácí chillwaveový producent Aid Kid, který se nedávno dostal do výběru dvanácti nejzajímavějších nových jmen zdejší hudební scény podle serveru Aktuálně.cz.
 
V tuto chvíli už není možné koupit na koncert zlevněné lístky v předprodeji, na místě se budou vstupenky prodávat za 230,- Kč. Přijďte ale určitě v čas, při poslední návštěvě kapely na stejném místě bylo před dvěma lety málem vyprodáno!
 
FB EVENT: https://www.facebook.com/events/606578162711140/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.