Share |

Americká kapela Cloud Nothings zahraje poprvé v pražském klubu 007

Cloud Nothings
foto: Ryan Manning

Ve čtvrtek 1.8.2013 zahraje poprvé v Praze v pražském klubu 007 americká kapela Cloud Nothings.

Cloud Nothings začal v roce 2009 jako jednočlenný projekt Dylana Baldi, který si ve sklepě nahrával pro radost jednoduché a chytlavé kytarové písničky plné mladického elánu. Od té doby do kapely vstoupili další tři členové a pod hlavičkou Cloud Nothings vyšly již tři desky. Na pražském koncertě kapely pravděpodobně zazní skladby ze zatím nepojmenované čtvrté desky, kterou právě dokončuje. Rozhodně nebude chybět ani materiál z kritikou vysoce ceněné poslední řadovky Attack on Memory, kterou měl na starosti samotný Steve Albini, u kterého nahrávaly kapely jako Nirvana, Pixies, PJ Harvey nebo The Stooges. Deska Attack on Memory vyšla v loňském roce a figurovala snad v každém žebříčku toho nejlepšího za rok 2012.

Kapela od vydání desky nepřetržitě koncertuje po celém světě a už stihla v průběhu roku 2013 vystoupit na všech významných hudebních festivalech jako Coachella nebo SXSW Music Festival. Teď se představí poprvé i Praze a to v jedné z mála klubových show na tomto turné.

Lísky v ceně 300 Kč se dají rezervovat na adrese rezervace@landminealert.org. V e-mailu je nutné uvést celé jméno a počet rezervovaných lístků. Na místě bude stát lístek 350 Kč. Kapacita strahovského klubu 007 je omezená.

FB event: https://www.facebook.com/events/496394670414483/

Video:
No Future/ No Past
http://www.youtube.com/watch?v=RVO5OYoZQHc

Fall In
http://www.youtube.com/watch?v=ok2AGpJFpwA

Should Have
http://www.youtube.com/watch?v=xwuCSi2BgUI

Stay Usless (Live on Late Night with Jimmy Fallon)
http://www.youtube.com/watch?v=XoBNJMTlVeY 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.