Share |

Do Prahy přijede Ben Howard. Českou premiéru chystá v Divadle Archa

foto: pořadatel akce

Britský písničkář a dvojnásobný držitel prestižní Brit Award Ben Howard odehraje v Praze první koncert. Hudba, kterou ovlivnila tvorba Joni Mitchell, Simona & Garfunkela nebo Boba Dylana, zazní 9. června 2018 v divadle Archa. Vstupenky v ceně 895 Kč budou v prodeji na webu fource.czGoOut.cz a v síti Ticketpro od pátku 23. března v 10 hodin. 

Ben Howard debutoval v roce 2011 albem Every Kingdom. Za něj obdržel nominaci na Mercury Prize a o dva roky později i Brit Award v kategoriích British Male Solo Artist (Nejlepší mužský výkon) a British Breakthrough Act (Objev roku).

Druhá studiovka I Forget Where We Were vyšla v roce 2014 a její produkce se ujal Howardův bubeník Chris Bond. Deska opět sklidila slova chvály od kritiky i fanoušků. Britský Q Magazine napsal: “hudebně dobrodružná, zvukově odvážná a skutečně ohromující”.

Po čtyřleté odmlce přichází Howard s novou hudbou, detaily má prozradit v nadcházejících týdnech. Od loňského roku také působí v kapele A Blaze of Feather, kterou založil se členy své živé kapely (India Bourne, Mickey Smith, Nat Wason, Rich Thomas a Kyle Keegan).


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.