Share |

Dnes v Roxy zadarmo: Low-Fi a Birds & Wolves

foto: pořadatel

Druhé zářijové Free Mondays budou v ROXY 10. 9. patřit vystajlované neapolské čtveřici LOW-FI, kterou podpoří domácí alternative-indie kapela Birds & Wolves. Po koncertech navíc ještě pětice DJs v čele s polským Maddogem.

Italská kapela LOW-FI, kterou jste mohli vidět v dubnu coby předkapelu na křtu A Banquet, si Prahu evidentně oblíbila. Po pár měsících se totiž vrací znovu, přičemž tentokrát je bude hostit klub ROXY, kde si 10. 9. užijí pozici hlavních hvězd večera.

Parta, která ve své tvorbě nepokrytě přiznává inspiraci osmdesátkovým post-punkem ale třeba také tvorbou v ČR velmi oblíbených IAMX nebo Placebo, za sebou má nespočet koncertů v klubech a na festivalech nejen v domovské Itálii, ale také v řadě dalších evropských zemí.

V roce 2010 LOW-FI debutovali eponymním EP na značce Octopus Records a letos v lednu svou diskografii rozšířili o regulérní album What We Are Is Secret, na němž se mísí postupy pop-music s úderným punkem i prvky electro-new wave.

Už tak notně pestrou žánrovou paletu ještě o něco rozšíří domácí alternative-indie kapelka Birds & Wolves, která sama sebe charakterizuje jako formaci hrající směsici southern rocku, hardcoru a punku.  

Klub bude otevřen od 20:00 a vstup je jak jinak než ZDARMA! Po koncertech bude následovat after party s DJs Maddog (Pl), CJ Fox, Adam Cloud, Guidam, Josh Mosaiq. VJovat bude Zephid.

Video: LOW-FI – Something (live @ Voci dal Sud Festival 2011): http://www.youtube.com/watch?v=5b7_jiDH44U

http://www.facebook.com/lowfiband

http://bandzone.cz/birdsandwolves

http://www.facebook.com/events/419681908089586/

http://roxy.cz/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.