Share |

Designové skiny GelaSkins pro vaše přístroje

foto: GelaSkins

Společnost GelaSkin spolupracuje s klasickými umělci, ilustrátory, designéry nebo charitami z celého světa a vytváří dobře vypadající ochranu vašeho přístroje. GelaSkiny si za svou existenci vysloužili celou řadu ocenění, např. od známého časopisu People, Gizmodo nebo od server CNET.com

Omrzel Vás vzhled Vašeho přístroje? Vyzkoušejte  GelaSkiny, vinylové ochranné fólie, určené především těm, kteří chtějí svůj přístroj nejenom ochránit, ale také ozvláštnit jeho vzhled a odlišit se od ostatních.

Vyrobeny z prémiového materiálu od renomované společnosti 3M, poskytují GelaSkiny tu nejlepší možnou ochranu proti škrábancům. Se speciální adhezivní vrstvou je aplikace GelaSkinu otázkou několika minut a je extrémně jednoduchá – žádná voda, čistící prostředky ani gumová stěrka. Jednoduše nalepíte, přitisknete a necháte se unášet novým stylovým vzhledem. Odlepení GelaSkinu je díky použité technologii stejně snadné, jako jeho aplikace, zapomeňte na jakékoliv zbytky lepidla na vašem přístroji. Zároveň je možno GelaSkin několikrát opakovaně použít.

Spolupráce s předními světovými umělci, renomovanými grafiky, klasickými malíři či National Geographic zaručuje originalitu, v galerii společnosti GelaSkins Česká republika je přes 1000 motivů od více jak 100 autorů z celého světa. Pokud nenajdete zalíbení v některém z nabízených motivů, není nic jednoduššího než si nechat vyrobit GelaSkin s vlastním motivem – rodinnou fotografií, domácím mazlíčkem nebo oblíbeným obrázkem a stát se tak umělcem. Fantazii se meze nekladou.

GelaSkins nabízejí  možnost, jak si personifikovat svůj přístroj. V nabídce jsou telefony, tablety, notebooky či iPody. Prémiový materiál, jednoduchost aplikace, snadné odstranění, rozsáhlá galerie motivů nebo možnost vyrobit si vlastní motiv. Vystupte z davu a stylově se odlište.

http://www.gelaskiny.cz/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.