Share |

Depeche Mode potvrzují vydání alba a pražský koncert, zahrají i v Bratislavě

foto Live Nation

 
DEPECHE MODE
 
23. 7. 2013 PRAHA, SYNOT TIP ARÉNA
VSTUPENKY V SÍTÍ TICKETPRO WWW.TICKETPRO.CZ
TICKETPORTAL www.ticketportal.cz a SAZKATICKET   www.sazkaticket.cz
 
CENY VSTUPENEK : 1190 -1990,- Kč
 
EXKLUSIVNÍ PŘEDNOSTNÍ PŘEDPRODEJ PRO ČLENY KLUBU LIVE NATION (MŮJ LIVE NATION)
OD  24. ŘÍJNA 2012 9:00 HODIN DO 29. ŘÍJNA 2012 8:00 HODIN
 
Jak můžete přednostně  zakoupit vstupenky:
Pokud nejste členem klubu Live Nation, zaregistrujte se na našich stránkách v sekci Můj Live Nation. http://www.livenation.cz/account/loginorregister

Po krátké registraci obdržíte přihlašovací údaje. Přihlaste se a vyhledejte akci, o kterou máte zájem (v tomto případě Depeche Mode), a klikněte na ikonu
„Předprodej Vstupenky“ přímo na stránce. Budete propojeni na stránky Ticketpro.cz, kde budete muset mít také registrovaný účet klienta, abyste mohli dokončit nákup.
Pamatujte, že nabídka předprodeje je platná pouze v uvedeném termínu.
 
KLASICKÝ PŘEDPRODEJ ZAHÁJEN 29. ŘÍJNA 2012 V 9:00 HODIN
 
DEPECHE MODE OZNAMUJÍ SVĚTOVÉ TURNÉ!
TURNÉ PO STADIONECH V EVROPĚ ODSTARTUJE 7. KVĚTNA 2013. 

Depeche Mode, kapela, která podstatně ovlivnila vývoj zvuku současné hudby, podnikne v létě příštího roku obří turné po celé Evropě
a nepochybně půjde o hudební vrchol roku 2013. Turné obsáhne Českou republiku i Slovensko.
 
 
Tisková zpráva:
 

Depeche Mode, kapela, která podstatně ovlivnila vývoj zvuku současné hudby, podnikne v létě příštího roku obří turné po celé Evropě a nepochybně půjde o hudební vrchol roku 2013. Turné obsáhne i Českou republiku i Slovensko.
Dave Gahan, Martin Gore a Andy Fletcher odehrají 34 velkolepé koncerty v 25 evropských státech pro více než 1,5 milionu fanoušků a následně se turné přesune do Severní Ameriky. Turné odstartuje v úterý 7. května 2013 koncertem pod širým nebem v izraelském Tel Avivu v Hayarkon Parku.
Další data zahrnují berlínský Olympijský stadion, Stade de France v Paříži, Stadion Lokomotiv v Moskvě, Olympijský stadion v Římě nebo pražskou Synot Tip Arénu. Evropská část turné skončí 29. července v Minsku.
Půjde o první živá vystoupení Depeche Mode od jejich velmi úspěšného „Tour Of The Universe“, které kapela absolvovala v letech 2009 - 2010 a během kterého odehrála 142 koncertů. Na tomto turné se prodalo rekordních 2,5 milionu vstupenek.
Depeche Mode slaví přes tři desetiletí na hudebním vrcholu s více než 100 miliony prodaných nosičů. Depeche Mode strávili většinu letošního roku prací na dlouho očekávaném třináctém studiovém albu, které by mělo vyjít na jaře příštího roku. Album vyjde tři roky od vydání dosud poslední desky s „hypnotizujícími“ písněmi nazvané „Sound Of The Universe“ z roku 2009.

„Z nového alba jsem nadšený,“ řekl Dave Gahan, „a již se nemohu dočkat, až opět vyrazíme na turné“. 

Kromě pražského koncertu je lákavý i bratislavský - ten se odehraje už 25. května.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.