Share |

DÁRKY Z RODINY JAMESON: TY DO PŘÍŠTÍCH VÁNOC NEVYDRŽÍ!

 
 Už naše babičky říkávaly, že nejlepší dárky jsou ty, které se můžou sníst anebo vypít. Takové totiž nepokryje prach na poličce, ani nezaberou místo ve skříni. Aby opravdu potěšily, měly by ovšem splňovat jednu podmínku – být vzácné, anebo ještě lépe - výjimečné. Takové, jaké si zkrátka člověk nenosí domů z každého nákupu. Měřítko výjimečnosti má sice každý z nás jiné, to ale vůbec nevadí – značka Jameson nabízí dostatečně širokou škálu svých produktů, aby splnila různé nároky vašich blízkých.
Irské zlato, jak je také nazývána pravá irská whiskey Jameson píše svou historii už od roku 1780,  kdy John Jameson přivedl na svět svou třikrát destilovanou a tím dvakrát tak jemnou whiskey, která si brzy podmanila celý svět. Své charakteristické vlastnosti jí do vínku dává také kvalita půdy, příroda, klima a v neposlední řadě také pověstný irský duch. Jedinečná chuť této whiskey, jejíž receptura se nezměnila po staletí, bude bezpochyby skvělým dárkem i pro vaše blízké. 
 
JAMESON DÁRKOVÁ KAZETA SE SKLENIČKAMI – není nic lepšího, než si po náročném dni dát nohy nahoru a do sklenky dobrou whiskey. Delikátní jemná květinová vůně s jemnými tóny dřeva a decentní medovou sladkostí a vyladěná chuť připomínající ořechy a vanilku ještě více vynikne v originálních whiskovkách s logem JAMESON. 

 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.